−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 36 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Miből készülnek organikus összecsukható táskák?

  20. 02. 2020      Hogyan ruha

Helló,

Az e-üzletben láttam, hogy Ön LOQI összecsukható táskákat kínál. A címke szerint azt mondják, hogy ökológiai, de úgy tűnik, hogy műanyag. Vajon ezek a táskák valóban fenntartható divattermékeknek tekinthetők?

Köszönöm

Daniela Š.

Válasz

Helló Daniela!

Köszönöm az érdekes javaslatot. Örömmel mutatjuk be ennek a környezetbarát zsáknak az anyagait és elmagyarázza, mi a fenntarthatósága.

Bemutatjuk a poliészter taftot!

Ennek az anyagnak köszönhetően a LOQI táska tartós, és mindent képes hordozni! A fenntarthatóság azt is jelenti, hogy "amennyire csak lehetséges, kopott", vagyis egyszerűen a teljes szakadáshoz! Mivel a Polyestrer ellenáll a vegyi anyagoknak, a kopásnak és a húzásnak, sokáig tart. Ezen felül csak kézzel mosható, így kevesebb vizet fogyaszt, mint a pamutszövet. Amikor már nem szolgálja Önt, könnyen újrahasznosíthatja táskáit. Ezt az anyagot építőanyagok előállítására használják és még sok más.

És ez a TPU!

A LOQI táska másik hőse a Thermo poliuretán. Rugalmas, szellős, vízálló, ütésálló, kopásálló, olajálló ... és nem változtatja meg a színt az idő múlásával! Nagy ügy, nem igaz?
A TPU nem mérgező, az orvosbiológiában is felhasználják. Ezt az anyagot nem szabad összekeverni a PVC-vel vagy a PET-vel, amelyek károsak mind az emberekre, mind a környezetre! Ezen felül újrahasznosítható; az anyag feloldható és újra és újra kialakulhat!

plusz ...

Nyomtasson víz nélkül

A márka összes termékét víz és ökológiai festékek használata nélkül nyomtatják ki, amelyek büszkék lehetnek az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítványára.

És hogy néz ki egy gyárban?

A LOQI-t Kínában gyártják, egy 150 alkalmazottal rendelkező családi gyárban. A családi gyár azonban nem azt jelenti, hogy a márka gyermekeket foglalkoztat! ;) A LOQI büszkélkedhet a BSCI akkreditációval, amely biztosítja, hogy minden alkalmazott részesüljön az egészséges munkakörnyezetből, a megfelelő fizetésből, a biztonságból és a tisztességes foglalkoztatási jogokból. A LOQI egyszerűen olyan termékeket készít, amelyeket az emberek és a természet szeretnek!

Érdekli ez a márka etikai megközelítése? Szerezz egy gyönyörű táskát magadnak! ITT

Kép eredménye a loqi-nak

Kellemes napot

Markéta a Different.cz csapat számára