+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Mi más volt 2014-től?

  24. 12. 2014      A divat világában

Jövőre más ritmusban lassan véget ér, és elkezdjük számolni. Ami új, az történik hazánkban? És mit várhatunk a következő lépés?

terek

Az év közepén, megint megállapították, hogy az már nem illik. Központunkban a Roosevelt 9 jelenleg szó szerint a földszinten az épület egy új iroda (a régi volt szardínia), és szintén növeli a raktárban újra. Talán a legkevésbé fél évben is tart.

Desigual - üzleti Plzen, Roosevelt 9 Desigual - üzleti Plzen, Roosevelt 9

Web egy új domain

Az új design a helyén van szerencsére beleszeretett. Van végre egy csomó új funkciót és folyamatosan hangolja és van dolgunk egy új jelszót kosarat. Ha bármilyen javaslata, kérjük írja meg nekünk. Mi ez az Ön számára.
Egyszerűsítése diktálás a telefont, és az írás címét az e-bolt, végül vettem egy domain www.DIFFERENT.cz . Már most lassan kezd használható hirdetések és nyugodtan be azt is. Ez most rajtad, hogy ír vagy www.different.cz www.differentfashion.cz;)

És mi finomhangolt logónk! Mi a különböző dolgokat teszünk az elejétől a szív, és kihasználják a logó. Ha nem tetszik, ne aggódj - meg lehet szokni, és látni fogja, hogy szereted őt,)

Different.cz - a divat e-shop Different.cz - a divat e-shop

Facebook és más közösségi hálózatok

Több mint 21.000 rajongó már szeretnek minket a Facebook-on. Ez még mindig a fő csatorna, amely örömmel kommunikálni. Mindenki olvassa az üzenetet a honlapunkon, így nem kell félni, hogy indul ott velünk;)
Kattintson a Facebook oldalon: https://www.facebook.com/www.differentfashion.cz a „szeretem”, majd a „WATCH +„), mert különben a Facebook nem fog megjelenni minden kedves üzenetét. Akkor nem marad le semmiről, és akkor mindig a képen;)

Bub még minden más szociális hálózatok. A legfontosabbak a szükséges:

Instagram - https://instagram.com/differentfashioncz

Google+ - https://plus.google.com/+DifferentfashionCz

Facebook DifferentFashion.cz Facebook DifferentFashion.cz

új márka

Ismét repült a világ, és keresi a következő új márkák. Jobb januártól, élvezheti a szép új márkája kiegészítők a lakásban. És biztosak vagyunk benne, hogy szereted. A keresés folytatjuk utunkat még messze nincs vége;)

Zokni Boldog Zokni - az egyik az új márka Different.cz Zokni Boldog Zokni - az egyik az új márka Different.cz

divat magazin

Mi már finomhangolt és bővített szerkesztői csapat és a különböző Magazine nő és nő ...

Fashion Magazin - Különböző Fashion Magazin - Különböző

fizetési módok

Ismét hangolt, és végül a hibát, amikor a mi fizetési módok biztosítani a kis egységek százalék. Már kezelni! ;) És ha nem valami, én mindig hívni egy dallamot együtt. De ha valaha is volt probléma, ezért kérjük, hívja a forródrótot: 773 002 808;)

Fizetési módok Different.cz Fizetési módok Different.cz

különböző TV

www.DifferentTV.cz - ezen az oldalon megtalálja az összes videót egy helyen. De továbbra is készíthet ellenére YouTube csatorna: https://www.youtube.com/differentfashioncz ;) Néhány videók sledovanst keresztül 8000, így azt látjuk, hogy a különböző TV részévé vált a divat világában;) KÖSZÖNJÜK!

Különböző TV - Divat Internet TV Különböző TV - Divat Internet TV

Encyclopedia divatmárkák - ModniZnacky.cz

Mi már elindított egy projektet, amelynek büszkék vagyunk. A legnagyobb cseh enciklopédia divatmárkák. Olvassa el a történelem és a hihetetlen történetek a világ divat ikonok. Azt nagyon élvezem. Ezért úgy véljük, hogy lesz is;)

Encyclopedia divatmárkák Encyclopedia divatmárkák

Természetesen vissza egy kicsit bővült a csapatunk, és tettünk egy pár projektek dicsekedni de legközelebb :)

De van még egy dolog, hogy soha nem fog megváltozni. Van egy jó csapat ember nagy DRIVE akik szeretik a divatot és események körülötte. Egy csapat vagyunk, hogy húzza össze, és reméljük, hogy ez pontosan mi ügyfeleink értékelik. Még 2015-ben mi lesz így a Cseh Köztársaság izgalmas globális márkák kommunikálni az ügyfelekkel, és ez az egész egy kicsit más;)

Ha csinálsz valamit a szív, és az utazás lehet a cél.
Köszönjük a 2014-ben, ahogy sétált velünk.

... és Boldog Karácsonyt és 2015 más! ;)
Az egész csapat www.DifferentFashion.cz

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás