+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Mi hírességek viselnek? Desigual! Azt Petra Kvitová

  19. 07. 2014      A divat világában

Hírességek sok mintát. Így mi is (ha bármi), hogyan élnek, hogyan öltözködnek. Nézzük meg a csillag stílus színek. Szeretem híresség, mert Desigual ;)

Petra Kvitová és egyre színű ruha Desigual forrás: google.com Petra Kvitová és egyre színű ruha Desigual forrás: google.com

Az elmúlt napokban, sok vita teniszező Petra Kvitová elegáns ruhában Desigual . Petru ismert leginkább a sportban, és ez egy szép változás. Hosszú lábait és vysportované ilyen mini ruha egyedülállóan ötvözi.

Betka Stanková ruhában Desigual forrás: google.com Betka Stanková ruhában Desigual forrás: google.com

A bájos színésznő Betka Stanková, legismertebb zenei lázadók egy sor Mondd a kedvenc ruha Desigual. Ebben a modellben, úgy tűnt, több társadalmi események vagy mutatják megjelenítése Jana Krause. Karcsú nőalak a ballon kivágott ruhák és öltönyök jellemző színt Desigual adja pizzazz.

Vezető Silvie Dymáková a tartály tetején Desigual, Forrás: google.com Vezető Silvie Dymáková a tartály tetején Desigual, Forrás: google.com

Igazgatója a dokumentumfilm schlock, Silvie Dymáková, a Desigual is tetszett. Ebben a színes ujjatlan felső Desigual, látnánk például Jana Krause megjelenítése. Her tat nézd felderül a színes márka Desigual, de elhagyja a szükséges elegancia és Glanc.

Presenter mahulena Bočanová a trükk Desigual forrás: google.com Presenter Mahulena Bočanová a trükk Desigual forrás: google.com

Népszerű színésznő és műsorvezető Mahulena Bočanová a Desigual látható elég gyakran, ebben az esetben, úgy döntött, egy egyszerű virág motívum ing, kiegészítve alkalmi barátja farmer. Dél-mediterrán megjelenése színésznő és a szín márka Desigual közvetlenül kiegészítik. És tudod, hogy hol Mahulena Desigual üzlet? Nyilvánvalóan egyértelmű;)

Kényeztesse magát és színes stílus és a csillagok megjelenését. Hírességek és a színes ruhák divat, hogy néz az alábbiakban. Legyen hangolt;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás