-20% Kedvezmény, ezzel a kóddal MIDSEASON20 (az Anekke márkát kivéve) Vége 126 óra múlva 50 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Mi Converse cipők kell viselni tavasszal és nyáron 2018?

  09. 03. 2018      A divat világában

Itt van! Most érkeztünk az első tétel a Converse oktatók az új tavaszi / nyári 2018. Nos, mi ez? Ismét legendás. Illetve legendás tökéletes. Elvesztettem egy csomó nagyon érdekes darab, hogy úgy gondoljuk, különbözőek. És amit azonnal beleszeretett. Képzeljünk el őket.

Divatmárka Converse nem szükséges elképzelni az egészet, nagyon ismerős. A piac előtt megjelent több mint száz évvel ezelőtt, így valószínűleg egyértelmű, hogy ezt a legendát csak veri semmit, és hogy van legalább egy pár a saját cipő rack kellene.

Mégis azt kell mondanunk, hogy ez a gyűjtemény az egyik klasszikus típusú Chuck Taylor All Star, vissza típusú darab Star One, hogy szereted az imént. A klasszikus Chuck Taylor All Star jött mind az alacsony és a boka design. Egy csillag jött a textil- és bőripari-design. Mindegyik különböző, mégis van egy dolog közös. Ezek egyszerűen ,, conversky”, és ez azt jelenti, hogy legalább egy pár kell választani.

Brand Converse olyan márka, amely rengeteg szuperlatívuszokban, és 5 P (k):

1) Perfect

2) Kifinomult

3) Kényelmes

4) Nice

5) egy teljes

Mindezeket P és kösse őket össze, ezért létrehoztunk teljesen egyértelmű eredmény = csak jó néhány pénz (a) elég rúgás!

És mi az idei kollekció? Bizony Isten. De a bíró magad. Az ő jön azoknak, akik félnek a kísérletezés, valamint azok, akik nem félnek tőlük. Szintén szerelmeseinek Army stílus, vagy akár rocksztárok.

Converse One csillag

Converse cipők

Converse cipők

Converse cipők

Converse cipők

Converse cipők

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?