+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Mi cipőt az esküvőre?

  23. 02. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Ez augusztus férjhez megyek, van egy kis atipikus fehér menyasszonyi ruha, az első szoknya rövidebb és hosszú szamár iparvágány, szeretnék tenni valamit nem szokványos. Tanácsot adni?


Elizabeth Obermajerová

Válasz

Kedves Eliska,

Ma divat képzelet nem ismer határokat, így te nagyon szerencsés, abban az értelemben, hogy egy esküvői ruha egyaránt lehet gyakorlatilag bármilyen típusú cipő. Akár úgy dönt, a tökéletes sarkú szandál vagy balett lakások tűk, baj, de ha azt tervezi valami extravagáns ajánlom cipők Converse .

Olcsó cipők viselése ruhák és szoknyák, és ha már kopott, és a jövőbeni házastársa, van egy nagyon jól koordinált ruhát, és többek között a következő dolgok luxus még esküvői fotókat. És ami a legfontosabb, hogy lesz egy nagyon kényelmes cipő, amely bírja az egész esküvő napján, és este, valamint elméleti és gyakorlati, akkor azt mondják, hogy van-e az esküvő szó táncoltunk cipők. Ha akarta, hogy egy extravagáns esküvő és egy kicsit más, megvan a válasz.

További szép napot www.different.cz Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás