−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 25 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Mit vegyek fel szilveszterkor?

  19. 12. 2018      A divat világában

A német autópályákon olyan üzletekben jársz, mint például a Cobra 11 rendőrök, és kiválasztod a tökéletes ruhát, hogy megünnepeljük az új évet, és nem esik a szemedbe, vagy nem tudod eldönteni, hogy milyen ország, miután ezt a karácsonyi csokor után kezeli, jó leszel ? Ebben az esetben a megfelelő címen vagyunk, kapsz néhány nagyszerű felszerelést a szilveszteren!

újévi öltözék

A szilveszteri tökéletes ruhát keres?

A ruhák megfelelő kombinációjának kiválasztása nem csak ez. Nem csoda, hogy a szekrény előtt vagy a boltok között repülsz és hiába próbálsz megtalálni a tökéletesen illeszkedő és kényelmes darabokat. Nyilvánvaló, hogy ma este minden áron ki kell ragyognia, és tökéletes megjelenésre van szüksége.

Köpeny ruhák

Ha olyan szerencsések közé tartozol, akik nem jutnak át a karácsonyra vagy a Deko-ra, akkor engedheti meg magának egy test ruhát vagy egy magas sarkú ruhát egy levélben.

kezeslábas

A Overalem soha nem fog elrontani semmit, ha nem "overal" típusú. Ha egy magas sarkú táskával és egy érdekes táskával egészíti ki a trendeket, akkor elmehet.

Jeans, fényes nadrág és szexi felső

Klasszikus farmer és flitteres teteje, az idei szilveszter megengedett, vegye el a mérget. Különben is, nem feltétlenül esik a fényes műbőr nadrágban, ami ebben az évben visszatér a divathoz. Nagy sikert ünnepelnek a flitterek, amelyek forgatni és megváltoztatni a színét a darabokat visel.  

Flört rövidnadrág, szoknya és egy egyszerű felső

A Flitry és a Szilveszter eredetileg benne rejlik, nyilvánvaló. És nem csak a ruházat, a flitterek és a csillogás tekintetében díszítheti az arcát.

női ruha Desigual

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?