Extra −20 % ezzel a kóddal EXTRA20Vége 90 óra múlva 44 perc
+3 618 001 331 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Mi a fenntartható divat?

  16. 04. 2020      Hogyan ruha

Helló,

az lenne a kérdésem, hogy az ECO nevű termékek, megemlítik a fenntartható divat fogalmát is. Meg tudná mondani pontosan, mit jelent ez a címke és milyen márkákat fed le?

Köszönöm,

H. Teréz 

Válasz

Kedves Teréz!

Igen! Valójában, a közelmúltban kibővítettük a márkaválasztékot a Differenta.hu-n az organikus márkákkal!

Tudjuk, hogy a divatipar a második legszennyezőbb iparág világszerte. Mivel szeretjük bolygónkat, úgy döntöttünk, hogy elkezdünk dolgozni olyan márkákkal, amelyeket fenntartható vagy tisztességes divatnak nevezünk.

A fenntarthatóság jelentős a divat szempontjából, mert a textil- és divatipar a vezető iparágak közé tartozik, amelyek negatívan hatnak a környezetre. Az egyik iparág, amely veszélyezteti a fenntarthatóságot, a textil- és divatipar, amely szintén nagy felelősséggel tartozik. A ruházati ipar hatással van a környezetre. A globalizáció, a fogyasztás és az újrafeldolgozás egy részét képezik a ruházati életciklusnak. A globalizáció lehetővé tette, hogy a ruházatot egyre alacsonyabb árakon állítsák elő, az árak pedig olyan alacsonyak, hogy sok fogyasztó ezt a ruhát eldobhatónak tartja. Szóval, lessetek be hozzánk, és válasszatok egy csodaszép Öko darabot. 

Íme néhány Öko márka:

Légy divatos jó érzéssel!

Bézs balerina pillangó

További szép napot kíván, Judit, és a Differenta.hu csapata.