−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 245 óra múlva 17 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

MESÉSEN SZÉP KOLLEKCIÓ ANEKKE ÁLTAL

  31. 10. 2018      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Gondoltál már arra, milyen lenne visszamenni az időben. Például a gondtalan gyermekkorra. Azokra az időkre, amikor minden fa egy mászóka volt... Minden pocsolya a legjobb játszótér és úszómedence volt egyben. Vagy amikor nem akartunk hazamenni. És minden nap felfedeztünk egy kicsit a mi gyönyörű világunkból? Mindannyian átéltük már legalább egyszer.

Ha ezt az érzést többször szeretné átélni életében, akkor az Anekke márka az Öné. Miért? Mert ez azon kevés márkák egyike, amelyek képesek érzelmeket kiváltani. Anekke szerelemre késztet, és összeköt két látszólag összeegyeztethetetlen világot. Az egyiket, amit mi élünk, és a divatot. Nagyszerű!

A Differentnél nagyon örülünk, hogy új epizódokat készíthetünk Önöknek és egy olyan márkával, mint az Anekke. Az emberek szerte a világon szeretik őt. Szeretjük őt. Szereted őt. Ne féljünk kimondani. SZERETJÜK ANEKKE.

Simcha és Nikol most megmutatja, hogy a márkának köszönhetően egy másik világban érezheti magát. Egy boldogsággal és örömmel teli világban. Szívja magába a légkört. Pihenj és várd az új epizódot.

KABELS ANEKKE

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?