Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 9 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Crocs Méretek

  18. 04. 2019      A divat világában

Gyakran szembesülsz azzal a ténnyel, hogy nem tudod, hogy melyik méret a megfelelô a Crocs cipő-bôl? Ha nincs lehetőséged kipróbálni a cipőket, és az interneten keresztül vásárolni, semmi probléma, kitaláltuk hogyan segíthetnénk. Gyere velünk, megmutatjuk. 

Crocs cipő amerikai számozással, és betűkkel melyek segítenek a kiválasztásban - M, W, C, J.

M - férfi Crocs méret Férfi cipô  

W - Crocs méret Női cipő 

C - gyerek Crocs méret 

J - Junior Crocs méret megjelölése tizenévesek és tinédzserek számára számára. 

Szóval reméljük hogy segítettünk, a Crocs cipő méretek gyakran okoznak problémát. Mert az Amerikai  méretezés más mint az Európai méretezés. A Crocs USA -ból származik, nagyon jó minôség, és nagyon kényelmes. Elôször a klumpa fazonnal álltak elô, de most már a trendet követve, többféle modelek melyek kényelmesek. 

Crocs papucs  

A Crocs balerinák  egyszerűen lenyűgözôek, amelyek szorosan illeszkednek, kényelmesek. Meg kell jegyezni, hogy a Crocs cipők Croslite-ból készültek, amelyek lágyak és rugalmasak. Épp ezért könnyű és tökéletes nyári kiegészítô. A legtöbb cipőben egy ortopédiai alakú belső talpbetét is található, amely általában magában foglalja a stimulációt, a masszázspontokat. 

ballerinas Crocs

Még mindig ellenőrizhetô a megfelelő méret, láb mérésével és a talpbetét hosszának összehasonlításával. Sokan úgy vélik, hogy a talpbetét az egyedüli, és kívülről mérik a cipőt. De ez nem igaz, nem jó ötlet. A talpbetét belső, így figyelembe kell vennie a lábad által meghatározott helyet. Így körülbelül fél centiméterrel mérik a cipő belsejét. Ha például a 37,5-ös méretének fele van, akkor ajánlott a legközelebbi egész számot venni, például 38-as. 

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás