+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Mercedes Benz Fashion Weekend Prága

  04. 10. 2014      A divat világában

A kifejezés 4.- 09.07 Prága életben kulturális események és a divat subtext hívták Mercedes Benz Fashion Prága Weekend. Mondanom sem kell, hogy mi a német autógyártó volt a beltag. És még csak nem is az a tény, hogy ez az egyik legnagyobb divat események az ország egész területén. Ez az esemény nagyon népszerű nemcsak hazánkban, hanem a világ minden tájáról (New York, Sydney, Berlin stb), amely tartozik a globális hálózata MB Fashion Week. Azonban nekünk ez jogait Divathét bonyolult. Van valójában hét és hétvége. És mivel a viták védjegy és név. De erről a következő alkalommal;)

Különben is, már láthatja a szokásos „halandó” látványtervező a Cseh Köztársaság és Szlovákia látni jelentős cseh és külföldi vendégeket.

Én már a lehetőséget, hogy a show, tartott vasárnap az úgynevezett show. Ez a cseh márka a nagyon fiatal Ivy Burkertová elesne egyrészt azért, mert ő vad megjelenés, köszönhetően a gyűjtemény, amely az ő szavaival, mondván: „Az új vonal érinti a pillanatban úgy érzem, hogy tudok mindent. Arról van szó, az út a fehér papírt, hogy a tengerek az egész világon. és a nehézségeket, és megkönnyítik a visszatérést a gyermekek naivitás és közvetlenséggel. „De nem, és kezdjük a legelején. már érkezéskor Vencel téren érezték, hogy egy közeli valami történik. Mintha az jutott eszembe, hogy csak ezen a napon minden valahogy „vyštýlovaný.” Mielőtt a fenséges épületét Jogtudományi Kar Károly Egyetemen, ahol a rendezvényre került sor, ez elég forgalmas és a felhalmozási emberek „vyštýlovaných” már nem hagyja ki.

MBPFW 2014 MBPFW 2014

Egy pillanatra úgy éreztem, valahol az utcán New Yorkban, ahol én voltam az utóbbi időben, és ahol még a dolog, hogy az egyik, vagy legalábbis én személy szerint soha nem szerezte magának, emberek viseltek, és ők is csak viselje. Nem mondom, hogy nem megy a divat ... De ilyen azokat a darabokat, ahol azt mondják, hogy használhatatlan nem lehet egyszerűen elkerüli. És mégis milyen jól mások meg! Tudtam nyugodtan ülni előtt egész nap, és csak nézni, hogy mások mit visel. Már ebben a pillanatban számomra az volt a show :) után jön be a terembe, megálltam egy kicsit, ez egy klasszikus nézőtér és sivár környezetben, nagy belmagasságú nevypadajícími sosem nagyon jó. Az általános hangulatot teremtett fiatal „srác”, göndör sörény cséplő dob.

Drummer MBPFW 2014 Drummer MBPFW 2014

Ültem jobb mellé, és ez volt a tapasztalat, hogy én mindig szeretnék emlékezni. Elkezdték zenélés hangokat hall, amikor egy személy kihúz egy mobiltelefon, és letölti az alkalmazást Shazam, ez az úgynevezett „Más”, és még mindig megy ma. :) különbözhet szemszögéből egy laikus azt kell mondanom, a show is, ez volt vidám.

A show MBPFW 2014 A show MBPFW 2014

Ez szigorúan csak egy divatbemutató, de egyes darabok azt is szeretné, hogy a szekrényében. Egyszerű anyagok, vágások és elegáns, mégis.

A show MBPFW 2014 A show MBPFW 2014

Minden modell ugyanúgy néz, nagy pohár és laza haj, egyszerű, de nagyszerű! Mi a helyzet .. Soha nem fogom megérteni, hogy miért egy lány, hogy a mólón kell kinéznie ..promiňte szó, a koncentrációs táborból. Azt kívánom, hogy éltem, hogy a nap, amikor ez változni fog. A meglepett nem jött aznap. Az én véleményem az, hogy a nő, aki görbék és képes viselni, viselni semmit, és nem úgy néz ki, mint egy rongyos fogas .. De most már máshol :) Egyébként, összességében úgy értékeli az eseményt vidám és egy nagy élmény, hogy ez kb semmit. Mi támasztja itt az, hogy aki nem különben nyer;) Azt is el kell térnie a DifferentFasion.cz.

Veronica, amelyre ez lesz az más kérdés, a szív;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás