+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Memobottle - üveg a megfelelő formátumban

  25. 02. 2016      Different TV CZ / SK

Videó% (y JQ6-m2yb8fU)%

Forró, praktikus és stílusos új Memobottle voltunk annyira lenyűgözte, hogy nem tudtuk szegényebbé a teljesítménye ezt a praktikus palackok DifferentTV. Ez az újdonság megéri, hogy jöjjön velünk, és hogyan Memobottle külleme és miért tetszik is.

Még ha már tájékoztatták az innováció egy cikket a különböző magazin , nem a dolgok, praktikus üveg visszahívás, ezúttal a videóval.

Memobottle az üveget, amely nem csak a teljesen kialakítsák egyszerű megjelenésű, de nagyon praktikus is. Végül pedig ott van valaki, hogy egy klasszikus üveg hengeres formák, egyszerűen illeszkedik táskák, és ha igen, a legtöbb eltömíti. Még a kezében nem akarjuk a palack egész napos viselet, ezért inkább Sidi mi ivási szokások, ami biztosan nem a megfelelő módja annak, hogy élénk és sikeres nap.

A palackot úgy tervezték, egy napló, vagy scrapbook formátumban, így illessze be egy pénztárca mellett a háziállatok írók, akik nélkül a nap nem a megfelelő idő. Memobottle kétféle méretben, így lehet kapni egy kisebb méretű A5 vagy A6.

Egy üveg, de biztosan nem elrejteni. Köszönhetően a tökéletes design, akkor van egy áttekintést vesz ki, és az asztalon egy ülés során, és úgy vélik, hogy a csodálat az eredeti stílusát kerülni. A tervezők a tervezés a palack Memobottle gondolják, hogy adatait, hogy csomag két sapkák - fekete-fehér. Szóval lehet választani minden nap, amit a kupak jól jön több.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás