Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Memobottle praktikus és stílusos innováció

  11. 02. 2016      A divat világában

Fedélzetén a vitorlás nevű Különböző felszállt a vadonatúj, amiből igazán izgatott. És mivel mi más, és nem tudjuk eladni unalmas és nem eredeti termékek és Memobottle tartalmazza az elegáns darabokat, amelyek nem csupán a gyakorlati része, hanem a design. Memobottle pontosan mi is ez, és miért van fit? Minden, amit tudni kell a forró új album, akkor olvassa el most.

Tudod, azok a napok, amikor egyszerűen nem volt ideje, hogy üljön le egy pillanatra, és töltsétek folyadékok rendesen? Mivel egyre többen, akik mind a teljes munkanap telepítés, könnyen előfordul, hogy egyszerűen elfelejti, hogy öntsünk egy italt, és figyeljük ivóvíz rendszer. Ezen túlmenően, egyikünk sem akar viselni terjedelmes kulacs kiálló táskáját.

Memobottle a Different.cz

Pontosan ezt fogjuk megoldani Memobottle tervezési darab. Memobottle azért van, mert itaipalack, ami hihetetlenül praktikus. A helytakarékos, mert akkor már a pénztárcáját, hogy igyon sok elintéznivalóm a városban vagy a keringő munkaértekezletek. Ez az elegáns üveg, mert úgy van kialakítva, A5 vagy A6 könyvet, így betette a táskájába mellett a naplót, és kész.

Ezen túlmenően, amikor kiveszi a palackot a táskáját, valamint egy napló vagy egy notebook a munkaértekezletek, teljes arat csodálattal eredeti megoldásokat. A gyakorlati részben nežíznění akkor valószínűleg nem is kell mondani.

Memobottle a Different.cz

Memobottle megtalálható Differnet.cz részén a ház . Ezután választhat két formátumban, amelyek mindegyike volt valami magában.

Kisebb méretű A6 kitöltheti 375 ml vizet. Szinte „négy pakli” Víz mindig veled! Ez nagyszerű. Sőt, hála a sok skladnému és kis mérete illeszkedik még a hátsó zsebébe. Egyébként akkor tedd be egy kis erszényt, vagy egy nagy levél.

Memobottle a Different.cz

A nagyobb mérete A5 méretű. A tartalom 750 ml. Ez a dimenzió Memobottle valóban nagyobb, mégis elfér egy pénztárca mellett a napló vagy notebook, mint bármi. Akkor vigye hogyan kézitáskák és férfi aktatáskák. Mégis, van egy csillag, akkor továbbra is a stílus és soha nem szomjas.

Ha ez nem elég bizonyíték arra, hogy Memobottle egyik legnagyobb stylovkám, még mindig van egy remek tulajdonsága. A csomag tartalmazza a valójában két caps - fehér és fekete. Ennek célja, hogy minden nap minden körülmények között vannak hangolva.

Memobottle a Different.cz

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás