+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Melissa - tavaszi / nyári 2016

  14. 04. 2016      Different TV CZ / SK

videó% (y lCWbWNQJhws)%

Az új eszköz különböző TV végre jön tavasszal. Sőt, amikor kicsomagolja egy új kollekció cipő Melissa és szagok minket az egész áruház teljesen egyértelmű, hogy a rugó nem tud menekülni :) Gyere velünk, hogy nézd meg a legjobb modelleket, hogy ez a gyűjtemény ajánlatokat.

Melissa cipők szeretik régen mindenki tudja. És ha nem szereted az egyelőre ez nem fog sokáig :) A cipő Melissa egyszerűen azért, mert az egyik a szag, és akkor fog összetörni kerülni. Lágyított műanyag Melflex van átitatva illatos esszenciák, amely figyelmezteti Önt az édes illata édesség. Továbbá, Melissa cipők hihetetlenül puha és rugalmas anyag, ezért úgy érzi, kényelmes, egész nap.

Új kollekció cipő Melissa hoz egy nagy hatótávolságú balerinák, papucs, flip-flop papucsok, sőt cipők. Talán a legnagyobb része az új kollekció felveszi a népszerű balerina Melissa , amelyek között meg fogja találni gyönyörű színek és minták. Hasonlóképpen, meg kell választani a papucs és a papucsot, hogy nyáron mindenképpen választott.

most csak kattintott cipőt , és kezdjük el felvenni :) Szóval szép és illatos tavaszi csapat kíván más.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás