+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Melissa őszi / téli 2018-as cipő új gyűjteménye itt van!

  02. 07. 2018      A divat világában

Megérkezett a Melissa Autumn / Winter 2018 új gyűjteménye! Ne aggódj, nem hagyjuk a nyarat. A Melissa divatbemutató Brazíliából érkezik, ahol a hő többé-kevésbé nyugodt, így most új darabokra számíthatunk. Az új gyűjtemény tele van eredeti és stílusos darabokkal.

Szeretjük a Melissa cipőket, különösen az időtlen stílusukért. Melflex különleges műanyagból készültek , amely kellemes, tartós és alkalmazkodó. Ezen cipők előnye, hogy több évszakra is szórakozni fog. A Melissa-t ezenkívül egy különleges illatú esszenciával impregnálták, ami soha nem szökik meg. Olyan, mint az íny, és nem csak egész nap enni, hanem a teljes cipőt is.

Mi az új őszi / téli kollekció 2018? Nézzük szorosan. Ballerinák, szandálok, papucsok, flip-flopok, mokaszinok vagy cipők. És olyan színekben, amelyek a jelenlegi divatirányzatoknak vannak kitéve. Röviden, ki kell választania. Az abszolútnak van egy darabja, vannak darabjai az egyszarvú motívummal, így Melissa sem hagyhatja el ezt a motívumot.

Melissa ballerina

Melissa flip flop

Melissa cipők

További inspirációt találhat a különböző TV-ben készült videóinkban !

 

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás