Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Melissa műanyag cipők - új kollekció SS 18

  29. 01. 2018      A divat világában

Itt van! Tavasz jön! Vagy legalábbis fogjuk érezni a levegőben. Azért jött egy új kollekció kedvenc műanyag cipő Melissa tavaszi / nyári 2018, és mi mindig hangolt a jobb tavaszi és nyári hangulatot. Az új kollekció ismét tele fényűző és illatos darab, ami viszont KELL szezonban. Mi ez a gyűjtemény kínál? Természetesen a sok eredeti darab, képzeljük őket.

És mielőtt be új darabokat, azt látjuk, néhány fontos dolgot, amit Melissa cipőt érdemes tudni. Először is, anyaguk egy speciális anyag Melflex, mely vízálló, könnyű, puha és könnyen állítható láb. Másodszor pedig impregnált illatos illatos esszenciák emlékeztető édes-gumi, és a szag soha, soha, soha feloldódnak. Még akkor balzsamozzák az egész cipő. Harmadszor, a legtöbb bit vyměkčenou memória talpbetét, így azok csodálatosan kényelmes. Csináljuk.  

Melissa cipők

Divat csodák csodája, de az abszolút felső idei kollekció Melissa úgy ezeket a különleges cipők. És ez nem akármilyen cipők, mert varázslatos. Anyaguk speciális műanyag Melflex hogy a láb alkalmazkodik csodálatosan illatos és van egy konkrét színt, hogy összevetjük bármilyen ruhában. Ez alkalmas sport outfitům, valamint azokat, elegánsabb. Ők is jól néz ki mind a farmer és szoknyák, vagy még a ruha.

Melissa cipők

Melissa balerinák

Azt is mondhatnánk, hogy ez a gyűjtemény szinte balerinák a csökkenés, hiszen felülmúlta a nagy mennyiségű papucsot vagy szandált, de mi lenne a rugó nélküli balett lakások, még megengedhet magának egy darabot. Természetesen a klasszikus balett cipő rejtett ék, lyuk a tetején egy hatalmas díszítésre nem hagyja, különböző színekben. Melissa is eredendően együttműködve tervező, Jean Jason Wu, ami tükröződik vissza balerínách átlagostól eltérő design. Végül ajánljuk tüskés szépség elegáns szíjat a lábfej.

balerina Melissa

balerinák

balerina Melissa

szandál Melissa

Tehát már itt tartunk. Teljes bizonyossággal, azt mondhatjuk, hogy a szandál 100% IN. Nevezetesen, ezek az erőteljes platform szandál erős hevedereket a lábfej. Persze Melissa márka is kínál más tervezési darab különböző színekben, amely akkor is megtalálja üzletünkben.

 

Melissa szandál

Melissa cipők

Tehát ez tényleg vége stylovka. Papucs szeretem, mert kényelmes. És ha van a papucs a lábán Melissa, többé nem akar felszállni. Szépek, stílusos és rendkívül kényelmes. Ez egyszerűen csak szeretné! Belső memória talpbetét, és soha nem időtálló garantálja szerelék több szezont, ami mindenképpen megéri. Ismét lehet választani a különböző színek és minták.

Melissa cipők

Melissa cipők

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás