+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Melissa plasztik cipő - 4 elôny

  12. 02. 2018      A divat világában

Szeretnénk jelezni, hogy az idei tavaszi és nyári szezonban, muszáj lesz beszerezned legalább egy Melissát cipôt! Íme néhány tipp, hogy miért muszáj a Melissa „Must have ”darab! Stílusos, illatos és kihagyhatatlan, kényelmes rugalmas szupertrendi lábbeli! És mivel közeledik a tavasz, ezért már a  Melissa tavaszi és nyári 2018-as kollekciójamár online. És mi arra gondoltuk, hogy szívesen segítünk a választásban. 

Melissa cipők

Melissa cipő  speciális Melflex anyagból készül, speciális esszenciával. Ez a technológia biztosítja hogy, a cipőknek mindig megmarad a csodás és édes illata. A Melflex pedig egy nagyon könnyű anyag, puha és rugalmas. 

És most jön a lényeg.  Melissa cipő 4 elônye.  

1 - vízálló

2 - illatos

3 -  jó méretezés 

4 - rugalmas és könnyű 

  1. Vízálló cipő, könnyen tisztítható, tehát egy kis esô nem számít ;-)  a Melissa flip-flopnak, vagy szandálnak  Tökéletes, és vízálló  Melissa balerina  kell ennél több.
  2. lllatos, impregnált speciális kivitelezés, amely mindig tart. Ez az úgynevezett ,, rágógumi illat " amely édes, és ellenállhatatlan, ha egyszer kipróbálod, már csak Melissát szeretnél, más cipô szóba sem jöhet :-) 
  3. Rugalmas és könnyű. Csakúgy, mint bármely más műanyag, újrahasznosítható vagy környezetbarát.
  4. Jó méretezés, a speciális Melflex anyagnak köszönhetôen, puha és rugalmas, könnyen alkalmazkodik a lábadhoz, például könnyen lehető, és nagyon kényelmes. Imádnivaló lábbeli. 

Melissa cipők

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás