−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 49 óra múlva 29 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Melissa, illatos szerelem! A tavaszi/nyári 2019-es kollekció

  15. 03. 2019      A divat világában

Már megérkezett! Az új kollekció a Melissa márkától készleten, egyszerűen lenyűgözôek. Édes illat, új fazonok, uj díszítés, egyedi tavaszi és nyári lábbelik. Gyertek velünk, bemutatjuk Melissa márka 2019-es legújabb kollekcióját! És most már a kellemes iô is várható, tehát itt az ideje az új dizájnú lábbelik beszrezése. A Melissa márkában eddig még nem csalódtunk. 

Melissa balerinák

A tavasz legnépszerűbb cipői itt nálunk. Kényelmes és egyedi darabok. Többféle fazon, dizájn, egyedi darabok. 

A tradicionális balerina rejtett sarokkal, amelynek kerek az eleje. A színek pedig egyszerűen ellenállhatatlanok. A kimaradhatatlan masni, amely még szebbé teszi a cipôk hatását. Ezekben a lábbelikben, igazán hercegnônek érezhetetd magad. méhfű

A másik decens fazon, a hegyes orrú balerina, alacsony sarokkal. Fényes és metál, elegáns masnival az elején. Imádnivaló kiegészítôk. 

Melissa Doll

És a Jean + Jason Wu "perforált" összefonódó változat, amely kötelezô. Egyedi kidolgzás, a legapróbb részletekig. És, nem utolsó sorban kényelmes és illatos tavaszi és nyári kiegészítôk.

Melissa Jean Jason Wu

Melissa szandálok

Különleges luxus szandálok, egyedi kivitelezésben. Az alsó sarok, derékszögben, kifinomult fazon. Ez a dizájn igazán elegáns, nagyon jól mutat, tavaszi vagy nyári ruhákkal. 

Melissa csábítás

Melissa papucsok és flip-flopok

Csodás nyári cipők a Melissa márkától, melyek még illatosak is, flip-flopok és papucsok, többféle színben és fazonban. Kényelmes, és kellemes színekben, amelyek nagyon jól kombinálhatóak. Tehát itt az idô, ne vár tovább, és válaszd ki a számodra megfelelôt. 

Melissa papucs és papucs

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?