-30% Midseason Sales most nálunk!-30% Midseason Sales most nálunk!Imádás
fb
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Melissa, illatos szerelem! A tavaszi / nyári 2019-as gyűjtemény bemutatása

  15. 03. 2019      A divat világában

Itt van! Új márkagyűjtemény érkezett raktárunkba, ami valószínűleg a leginkább. Az édes illat minden sarkon elterjedt, és izgatott sírok, új formatervezési minták fölött, a szobán keresztül csíráztak. A divatos Melissa márka tavasszal és nyáron 2019! És ahogy a nap minden nap ragyog, a hőmérséklet emelkedik és a szekrényünkben és a cipőnkben a dolgok a hagyományos csere útján mennek keresztül, itt az ideje, hogy elképzeljük az összes új szépséget.

Melissa ballerinas

A tavasz még mindig a legnépszerűbb cipő. Kényelmesek és sok felszereléshez illeszkednek. Csak formáját, színét és stílusát illetően válassza ki a kedvenceket.

A hagyományos típus egy rejtett sarokkal ellátott balerina és egy kicsi könnycseppű kerek lábujj. Az új, részletes és kifinomult íjak minden képre képzeletbeli jegesedés. És ha az arany golyóid eléggé megérzik a szívedet, hogy ne csak tavasszal, hanem a forró nyáron is viselhessék őket , hasonló békaformát kaphatsz.

méhfű

Egy másik, tisztességesebb típus a balerina, egy keskeny lábujjjal, alacsony sarokkal. Fényesek és metál, elegánsan hajtogatott íjakkal díszítettek, középen fémszerkezetekkel.

Melissa Doll

És a Jean + Jason Wu "perforált" összefonódó változata nem hagyható ki . A léggömbök úgy néz ki, mintha több lyukasztott csíkkal érintkeznének és sportosabb ruhákhoz illenek.

Melissa Jean Jason Wu

Szandál Melissa

A népszerű luxusszandálok szerelmesek voltak több ezer nőbe. Az alsó sarok, a derékszögű, kifinomult kivágás, a lágyított belső talpbetét - mindez tökéletes Melissek nyári cipőt tesz. A tavaszi / nyári 2019-esek fényes felületűek, elegáns fémes szalagokkal és ikonikus logóval díszítettek egy kis M. formában.

Melissa csábítás

Melissa papucs és papucs

Ezek a nyári cipők olyanok , mint a nap és a magas hőmérséklet. Próbálja ki a Melissa tervezőjét , aki első pillantásra vonzza a figyelmet, és kiemeli a ruháját a tetejére. A nyáron a papucsok egy gyönyörű íj pasztell árnyalatúak, vagy a papucsok.

Melissa papucs és papucs

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás