+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Melissa cipő - új kollekció

  27. 10. 2015      Different TV CZ / SK

Videó% (y g2dal5iWLyg)%

Brand luxus illatosított műanyag cipők Melissa tudni, az biztos. És ha nem, akkor biztosan figyeli a DifferentTV.cz ahol volt néhány lány részeket forgatás;) Melissa cipő márka, amely kiterjeszti a brazil, és ebben az országban talán jobban ismert, mint Bata velünk;) Kis lányok, fiatal lányok és érett hölgyek visel Melissky világszerte, és büszke rá rendesen.

Melissa cipő legyen illatos és cipő mindannyiunknak. Az illat összekeverjük beléjük már a termelés, és így gyakorlatilag illata is;) meg Melissky és cipő ragyog, és akkor varázsolni egy mosollyal az arcán minden alkalommal, amikor eléri őket.

Cipők és csizmák. A márka Melissa biztosan esik az utóbbi kategóriába tartozik. Mi eladni őket Different.cz 2008 óta, így ez az egyik legnagyobb békák. Nyilvánvaló, hogy az emberek ebben a cég tudja, hogy mit csinálnak, és így a márka együttműködik a legnagyobb nevek a divatipar, mint Karl Lagerfeld és mások. Új kollekció Melissa van, kiküldetés és a helyes divat öröm;)

Megjelenítette: Milan Polák

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás