Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Mel műanyag cipő új kollekció tavasz / nyár 2014

  26. 03. 2014      A divat világában

Melissa műanyag cipők illatos mindannyian jól ismerjük. Jön a brazil és húgával egy márka Mel. Mel műanyag cipő vadonat hangulattal. Ez a környezetbarát és újrahasznosítható cipő márka, amelynek cipő olyan anyagból készül, amely Melflex jól alkalmazkodik a láb. Ez a Melissa szabadalmaztatott minőségű és tartós műanyag, amely a tervezők szó szerint kiütötte. És néz ki, ha azok között, akik ugyanúgy, mint a szó szoros értelmében beleszeretett Melissa cukorka szagát, így nem lesz szomorú. Az idei tavaszi / nyári 2014, az első teljes illatos gyűjteménye ezeket a csodálatos színű cipő Mel. És itt most teljes pompájában jelen.

baleríny Mel Fresh www.botymel.cz Balerinák Mel Friss www.botymel.cz

Cipő Mel Fresh - ezek friss eredeti balerinák tompa biztosan tudjuk, a korábbi gyűjtemények 4. Ez a legnépszerűbb fajta balerinák és viseli a nevét a „friss”. Építenek az utolsó fajta virág, hogy ez az alkalmazás a szív és meghajol, és különböző színekben kapható. Ahhoz, hogy megtalálja szíve balerinák egy színkombináció: fekete és piros, rózsaszín és fekete, sárga és fekete. Meghajolt, majd egyetlen szín: fekete, bézs és piros.

baleríny Mel Milkshake www.botymel.cz Balerinák Mel Milkshake www.botymel.cz

Mel Milkshake cipő - más típusú új kollekció elegáns emelők balettcipő lyukas szív alakú és a szalagot. Építenek a tavalyi modell Melissa nevű Dance Hits, ami lett a legkelendőbb az elmúlt évben. Ezek lélegző balerinák is népszerű a praktičnost- eleganciával, köszönhetően a rugalmas STCI erszényt. Az idei kollekció egy fényes felületet színkombinációval: piros-rózsaszín, narancs-bézs és kék-zöld. Ünnepi alkalmakra vannak, akkor Milkshake a csillog a felületen, és kapható fekete, rózsaszín és arany.

baleríny Mel Pop www.botymel.cz Balerinák Mel Pop www.botymel.cz

Cipő Mel Pop - mai hit harmada nő romantikus balerinák Pop, amely díszíti a hegy elegatní íj, egy matt szivárvány szerkezete és rendelkezésre állnak a rózsaszín és piros, kék és bézs és fekete és szürke. Egy másik csoport a Pop és a virág a tetején egy fényes és színek fekete és bézs és fekete.

boty na podpatku Mel Raspberry www.botymel.cz tűsarkú Mel Raspberry www.botymel.cz

Cipő Mel Raspberry - ezek a luxus kényelmes magas sarkú cipő egy másik újdonság. Építenek tavalyi gyűjteménye cipő elemzi Melissa Lady Sárkány Vivienne Westwood és díszített romantikus szív tetején. Ők hozták létre, szürke, piros szív.

baleríny Mel Marshmellow www.botymel.cz Balerinák Mel Marshmellow www.botymel.cz

Cipő Mel Marshmellow - egy másik újság a tavaszi / nyári kollekció egyedi balettcipő Sarok nélküli Mel Pasecká és vdušnou glitrovou tip. Ezek az elegáns cipő kaptak nevet Marshmellow valamint a jól ismert édességet puhák és szépen illatos. Rendelkezésre állnak a fekete és szürke csillogó felületén egy kék-narancs-bézs.

baleríny Mel New Glitter www.botymel.cz Mel Balerinák New Glitter www.botymel.cz

Új cipő Mel Glitter - A legfrissebb hírek perforált műanyag vdušné Mel balerinák szíjjal, hogy pontozott talpbetét horgony motívum és díszített kis arany szívvel a tetején. Rendelkezésre állnak a fekete, fehér, piros, zöld és kék.

Kolekce bot Mel jaro/léto 2014 www.botymel.cz Mel cipő kollekció tavasz / nyár 2014 www.botymel.cz

Tehát mit szólsz egy új kollekció cipő Mel tavasz / nyár 2014? Szintén érdekli ezek a stílusos és illatos csizmát, és csak nem hagyja otthon? Akkor bátran választhat, hogy www.botyMel.cz és nagyon kedvező áron.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás