−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 27 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Megérkezett az Új Anekke Kollekció FW19

  30. 09. 2019      A divat világában

Meseszép. Gyönyörű. Álomszép. Egyszerűen lenyűgözô. Arról a helyrôl, amelyet mindenki imád. A romantikus Párizs, a híres város, hihetetlen és egyedi történelemmel. A hírhedt franciaországi elegancia, és a lenyűgözô Egyiptom. A nem mindennapi romantika, romantikus és aranyos párizsi történetek. Szerintünk imádnivaló, káprázatos és egyedi stílusú kiegészítôk. Kiváló minôségű, és meseszép kiegészítôk a mindennapokra, ez a legújabb ôszi/téli kollekció. Szóval ne várjatok tovább, és gyertek velünk. 

De ez még nem minden, az  Anekke  2019-es ôszi/téli kollekciója, egészen és egyedi kombinációja egyszerűen hihetetlen. Párizs és Egyiptom, és e városok ikonikus várázsa teljesen magával ragad, nagyszerű  kéztáskák aranyos kivitelezésben, pénztárcák vagy  esernyôk ... minden megtalálható, szebbnél szebb és divatos darabok.

kabelky Anekke 

Anekke Couture a Romantikus lelkűeknek  

Anekke kiegészítôk  Couture francia divat és nôi sikk a mindennapokra. Elegáns és mégis játékos modellek. Mindez két podkollekciótól, La Butique a La Vie Chic. Amely egyszerűen lenyűgözô. 

Hihetetlen és precíz kivitelezés, és meseszép motívumok, vidám és fenomenális részletek, az Anekke kiváló és többféle modeljei elkápráztatnak. 

És most elôálltak még egy újdonsággal, párizsi butik vagy az Eiffel Torony motívumokkal nagyon divatos. Romantikus és divatos kiegészítôk a mindennapokra. 

Anekke kabelky

Anekke Egypt az utazóknak  

Dizájn kollekció, egypt és divatos kiegészítôk a mindennapokra, többféle típus és model mint az Exploradora sötétebb mintákkal, és kivitelezésben, vagy az Arabescos aranyozott színkombinációval. Szebbnél szebb és különleges motívumokkal. Ellenállhatatlan és egyedülálló részletekkel. 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?