+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Maxi šaty - divat trend, amely minden testalkatra megfelel

  27. 04. 2018      A divat világában

A legkényelmesebb nyári ruha? Maxi ruha! Mindenféle karaktert felölelő felszerelés? Maxi ruha! Egyszerű, elegáns és alkalmi viselet? Maxi ruha! Igaz, a maxi ruhák a leginkább kényelmes ruhák, amiket valaha el lehet képzelni a nyáron. Bármikor és bárhogy viselheted őket, magas sarkú cipőkkel, alacsony ballerine-kel, flip-flopokkal, szandálokkal vagy akár cipőkkel. Röviden, a képzelet nem vonatkozik erre a stílusra. Az ilyen ruhák minden nő álma, és a férfiak csak irigyelhetik őket. A második évadban a leginkább kényelmes nyári ruhát jelentették, és az idei táska szó szerint tönkrement.

A Maxi ruhák ezért többféle módon is kényelmesek, ahogy azt már említettük, mindvégig viseltük őket, és ha egy könnyű, légáteresztő anyagot veszünk fel, akkor szinte kényelmetlenül vagyunk a testen, ami 30 évfolyamon nagyon alkalmas. Ráadásul egyszerűen csak fel kell tenned őket, és csak megy. De az ilyen ruhát finomhangolással kell ellátni a divatos kiegészítőkkel. De olyan ruhák, amire nincs szükségük, például a Desigual márka Maxi ruhája .

A spanyol Desigual márka olyan színes modellekről ismert, amelyek nem divatosak. És így neked is tippeket találsz a maxi ruhákért a Desigual márkától. A márka még ebben az évben is sikertelen volt, ismét a sajátos stílusának aktuális trendjei vannak. Választhat a különböző vágások, anyagok és színek közül. A maxi-max mellett maxi-max is megtalálható maxi overaly, alap fekete-fehér. Az első pillantásra átlapolva, mint egy ruha, szabad nadrág van, de annál kényelmesebb, mert nem kell figyelnie.

 

maxi ruhák Desigual

maxi ruhák Desigual

maxi overal Desigual

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás