−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 23 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Március illata

  09. 03. 2020      A divat világában

Hagyja, hogy a tavasz belépjen otthona minden sarkába ...

Kedvenc gyertyáinak illata tele van mámorító kombinációkkal , amelyek elkápráztatják Önt és a látogatókat. Remek ajándék tippet adnak anyukának, nagymamának, barátnőnek és barátnak. A hónap illatát kedvezményes áron kapja március folyamán , és egyértelmű, hogy hamarosan bekerül a kosárba.

A március WoodWick márka illata

A fa kivételével csatlakoztassa a WoodWick gyertyákat. Egy fából készült pattogó kanóc, egy fából készült fedél és a tűzoltó fás illata a terhesség hónapjára, keverve az ambergrist, a pézsmat és a vetivert. Semmi sem emlékeztet egy estét az égő kandalló mellett, csakúgy, mint ez az illat.

De egy igazi tavaszi illat a vad ibolya vagy a vad ibolya.

Yankee Candle március illata

A klasszikus Yankee gyertyacsalád kiválasztja a hold illatát az évszaknak megfelelően. Ezért választották a holdfényvirágokat és a bolyhos törölközőket márciusra .

A varázslatos Moonlight Blossoms aroma virágok, levendula és jázmin kombinációjából áll, friss szederrel, meleg borostyánval és fehér pézsmával. Emlékeztet egy romantikus éjszakai sétára a tavaszi sprintben, és kellemes légkört teremt.

Ezzel szemben a bolyhos törülközők frissítő illata tartja otthonát tökéletes tisztasággal, csipetnyi citrommal és almával, valamint levendula és liliom szellőjével. A mosott és eltávolított törülközők illata lesz, amelyet jobban szeretne csomagolni.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?