−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Maradjon otthon, stílusosan

  05. 11. 2020      A divat világában

Mostanában elég gyakran hallunk "otthon maradni", nem gondolod? Vannak, akik több időt töltenek a családdal a kényelmes otthonban, mások kissé csapdába eshetnek. De mi, differenciálisták, úgy döntöttünk, hogy még az apróságokban is örömet keresünk, és kicsit kellemesebbé tesszük az otthon töltött pillanatokat.

Láttad például az új bolyhos Hip takarókat ? Szeretünk belemélyedni, miközben filmet nézünk, vagy csak lustálkodunk. Stílusos párnákat vagy akár ágyneműt is találhat ugyanabban a kivitelben. De akkor nagy a kockázata annak, hogy olyan szép lesz otthonában, hogy ki sem akar menni.

A gyertyák biztosan nem hiányozhatnak az otthoni kényelem érdekében! A lángoló láng megnyugtatja , a Woodwick márka illata pedig tökéletes hangulatot idéz elő. Ráadásul kanócuk tűzként hasít a kandallóban, ami az igazi kikapcsolódás képzeletbeli habja.

Szeretne egy csésze kávét vagy teát? Élvezze az aranyos Anekke bögrékből . Terveik a csillagokhoz vezetnek.

Ne felejtsd el magad, vagyis azt, amit viselsz. Még otthon is választhat egy kényelmes, de mégis trendi otthoni ruhát , amelyben jól pihenhet, mozoghat, dolgozhat, és akár finomságot is süthet szeretteinek ;-)

Otthon látod magad? Mi és boldog. Élvezzük együtt a különféle apróságokkal, amelyeket mindannyian élvezünk.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?