+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Mágikus ruhát illik neked

  16. 10. 2017      A divat világában

Tisztelt hölgyeim, van egy nagyon fontos üzenet: a férfiak szeretik a nők a ruhák és a nők szeretik ruhát! Akkor miért ne viselje egész évben? Őszi és téli szezonban tele társadalmi események és a megjelenés, ami tetszik jól nézett ki.

dirndl

Bár nyáron már rég véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagyni a ruhát visel. Üzletünkben talál egy csomó ruha a különböző márkák készült forró, meleg anyagok hosszú vagy háromnegyedes ujjú. Akár elegáns vagy sportos design, a karcsú és berendezés túlméretes. Ott egyszerűen kiválasztja minden van, függetlenül attól, hogy az életkor és a szám.

Tehát, ha úgy tetszik a kötés, vagy valami melegebb viselet, nézd meg most az őszi ruhákat malovanější alatt lehullott levelek. Get ihlette új kollekció whiskyt szódával , vigyorog, Spanyolország ésid = "m_1866753006627002829_www_different_cz_damske_saty__desig"> Desigual! És ne felejtsük el, hogy a ruha teszi az embert!

ruha vigyorgó Spanyolország

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás