−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 20 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Műanyag trendek

  23. 04. 2019      A divat világában

A műanyag már régóta divatos volt, egyre több új formában, néhány nem tetszik, mások imádják. Műanyag ékszerek, cipők, kézitáskák sok márka kínálatából kiabálnak bennünket, és bemutatjuk a legkülönbözőbb darabokat, amelyek megragadják Önt és környékét.

Hogyan kombinálhatjuk őket, és több műanyag tárgyat dobjunk össze anélkül, hogy úgy néznének ki, mint egy kisállat palack? Igen, jó, inspirált leszek, és csillag leszel.

 

7 nő nélkülözhetetlen társa? HANDBAG. A műanyag kézitáskák piacán az ikon minden bizonnyal a világhírű márka a napos Olaszországból, O zsákból . Minden nő sok színből és méretből viszi a táskáit, és ez csak egy álom.

De megállt már a táskád? Ön nem alkalmas hátfájásra, vagy egyszerűen elszállt az elegáns hátizsákok trendjeivel? Van egy Ju'sto márka ! A kis hátizsákok, amelyeket külön kell kuplungként viselni, nemcsak a formájukért, hanem a könnyűségért és a könnyű moshatóságért is.

Például a Tommy Hilfiger márka idén felfedezte a műanyag varázst, és egy tágas kézitáskát mutatott be, amely átlátható formában nem teszi lehetővé a szemek futását.

A kézitáska és a cipő kombinálása soha nem fárad, még akkor is, ha ez már nem divatszabály. De a műanyag szépségekért ne lépjen az oldalra. Illatos Melissa balerinákat , kellemes Ipanema flip flopsot vagy Crocs időtlen cipőt viselhet .

És mi a teljesség igénye? Mégis az ékszerek, amelyek és a ruhád mindig jegesednek. Egyezik a műanyag kézitáska és a műanyag cipő színeivel Ops! Objektumok és mehetsz!

 

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?