−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 38 óra múlva 38 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Műanyag kézitáskák JUSTO

  28. 08. 2018      A divat világában

A Different.cz valami undorítónak tűnt. És ez egyre több műanyag tartozék. Ezt elmagyarázni neked. Röviden, a műanyag kiegészítők szórakoztatóak, halhatatlanok, praktikusak, stílusosak és különösen időtlenek, így nem fogjuk lepődni, ha új márkát találunk az Ön számára. A neve Ju'sto .

A Ju'sto divatmárkája az olasz tervező Emanuel Magenta gyermeke, aki már alkalmazta ötletét a híres O-zsákra . Csak az emberi kreativitásra fogadott, és életet adott a képzeletbeli műanyag kézitáskáknak, amelyeket minden lány és nő fel tud pótolni. Idővel azonban az O-zsákkal folytatott együttműködés véget ért, és úgy döntött, hogy saját utat választ, új Ju'sto márkát hoz létre.

A kézitáskák, táskák és hátizsákok mellett a Ju'sto számos divatos kiegészítőt , például stílusos órákat kínál. A fiatal márka legfontosabb szempontja az egyszerűség. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél dönt a kézitáska végső formájáról! A test, a fogantyúk, a belső táskák és kiegészítők a színek, a formatervek és az alakzatok széles választékából választhatnak.

A testek különleges és különösen könnyű EVA műanyagból készülnek , ami könnyen karbantartható. A testformák elegánsak, eredetiek és szilárdak. A fogantyúk csavaros menetekkel vannak összekötve a testekkel, és mindenki kezelheti őket. A kézitáskát számos szőrme, medál és egyéb kiegészítők díszíthetik, amelyeket a legjobban tetszenek.

Csakúgy, mint az O-zsák márkája, vagy szeretni vagy gyűlölni a Ju'sto-t . De fontos tudni, hogy az életkor viselése nem számít. Minden lány, hölgy és hölgy, aki szereti a felesleges, stílusos és különösen eredeti darabokat a részletességgel és a praktikummal, viselni tudja.

Justo

Justo

Justo

További inspirációt találhat a különböző TV-ben készült videóinkban !

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?