+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Luxus kristály meghatározott Desigual

  01. 04. 2015      A divat világában

Része az új női kollekció Desigual tavaszi / nyári 2015 is érdekes készlet álló felsőrésze és a különböző kiegészítők. Ezek a csomagok így a teljes felszerelés teljes áttekintést és figyelem a részletekre. Egyikük egy kristály készlet. Imádni fogja köszönhetően jellegzetes színe. A dolgok díszített foltok rózsa és fukszia velúr csipke alkalmazásokat. Textil kombinációja fekete bőr, amely tökéletesen illeszkedik a többi szín.

A készlet áll 2 kézitáska. Nagyobb Desigual táska egy cipzáras fő zsebében. Bent a 2 kisebb zseb a kis tételek és 1 kis zseb. Az első és a hátsó egy további 2 kis zseb. Pénztárca lehet viselni a kezében, vagy a vállát.

Desigual kézitáska Tokyo Amanecer Desigual kézitáska Tokyo Amanecer

Kisebb Crossbody zacskó Desigual , mint az előző fő zseb cipzárral és belső zsebek vannak a kis tételek. Az első egy kis zseb a szabadalmi és a zip. A hátulján van lazább zseb nélkül fordult. Táska úgy tervezték, hogy felett viselt a váll, állítható pánttal.

Desigual kézitáska Brooklyn Amanecer Desigual kézitáska crossbody Brooklyn Amanecer

Egy másik lehetőség az azonos kristály motívum pénztárca. Körül elfordítva a kerülete cipzár. Bent a pénztárca van osztva több zsebbel. A tér közepén érme és kártya slot. Összesen 12. A hátoldalán a pénztárca egy kis cipzáras zseb.

Desigual Zip Around Wallet Amanecer Desigual Zip Around Wallet Amanecer

A legújabb e halmaz a sál márka Desigual . A méretek 110x195cm.

Desigual sál Amanecer Desigual sál Amanecer

Része a kristály készlet és a ruha. Van aszimmetrikus vágás és drapéria a bal oldalon, ami növeli az eleganciát és elegáns ruhák. Ruha rövid ujjú, és a nyak kagyló. Az anyag kellemes és szép ül a szervezetben.

Desigual ruha Mildred Desigual ruha Mildred

Tehát magad Összeállítás a kristály állítva Different.cz lépést tartani velünk, Különböző;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás