+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Luxusní kézitáska - kézitáskák, egyedi felhozatalomban

  23. 10. 2017      A divat világában

KÉZITÁSKÁKa legmagasabb minôséggel. Divatos kézitáskák és válltáskák minden alkalomra, mert A kézitáska vagy válltáska egy nő öltözékének elengedhetetlen, stílusos és praktikus ...  gyönyörű luxus kézitáskák amelyet, egyszerűen megérdemelsz.

női táskák


Van egy nagy dilemmánk, mit válasszunk Desigual kézitáskát  vagy valami mást? ;) Nos, akkor  azt hiszem, nem kell inkább aggódni, mert a márka majd eldönti, a választás nehéz. Ezen kívül a legtöbb márka az idén elôállt, a multifunkcionális és praktikus kézitáskákal, amelyek egyszerűen lenyűgözôek.

Ebbôl az egyik egyedi darab, a napfényes Görögországból jött Doca! Luxus kézitáskák   Tommy Hilfiger és Calvin Klein márkáktól. Ezek a darabok lennének a " kézitáskák " melyek nem hiányozhatnak táska kiegészítôidbôl.

Desigual táskák

Desigual, modernitás luxus minôség, különleges mintákkal és kivitelezésel. Kiváló minôség, decens darabok, ÖTLETES. Akkor tehát itt az idô, hogy beszerezz egy ilyen csodás darabot. Lenyűgözô, igaz? És ezek  acsodás táskák, csak rád várnak, különbözô színekben, kivitelezésben, és többféle motívummal.

többfunkciós táska Desigual

 

Calvin Klein kézitáskák

A Calvin Klein kézitáskákkal ugyanez a helyzet, multifunkciós, kiváló minôség, a jelenlegi divatirányzatokkal, amely kétségkívül egyedi és ellenálhatatlan. Kollekció, tele ötletekkel,  színek, csíkos elemek, valamint a fekete-fehér modellek.kézitáska Calvin Klein

 

Tommy Hilfiger kézitáska

És ne hagyjuk ki a Tommy Hilfiger multi-funkciós darabokat sem, például azokat a cserélhető fedél, monokróm tervezés, kétoldalas lehajtók. Jól mutat, stílusos és elegáns kiegészítô a mindennapokra.

Tommy Hilfiger kézitáska

Psszt! Szerda éjfélig, minden kézitáskához, AJÁNDÉK táskát csomagolunk :-) Az akció 2017.10.25 - ig érvényes, vagy amíg van készleten.

Vagy inspirálódj, és nézd meg a videónkat  :-)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás