+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Luxus kabátok - grafikát szekrényben

  24. 10. 2014      A divat világában

Minden nő szereti a divat felfalja a képeket a kifutókon híres tervezők, Fashion Week lefedettség a világ minden tájáról, és a legújabb gyűjtemények divatházak. De lássuk be - ki számunkra, hogy valóban inspirálja még keresi ezeket évekből?

A tervezők gyakran hoznak létre nagyon extravagáns minták, amelyek az adatok meghatározott irányba és megfizethető divat márkák, hogy inspirálja őket. A bizonyítás szükséges lehet luxus kabátok a kifutón. Például kockás kabát luxusmárka Céline, hatalmas gallérral és övvel. Az idei őszi / téli 2014 hasonló design jelenik meg a gyűjtemény Desigual . A tervezők ezért egyértelműen elítélte stílus ezen a télen - Vicuna kabát rozhaleným hatalmas gallér pánttal és a nagy kocka motívum.

Extravagáns Céline kabát, fekete-fehér motívum szabálytalan alakú és egy hatalmas gallérral. Forrás: google.com Extravagáns Céline kabát, fekete-fehér motívum szabálytalan alakú és egy hatalmas gallérral. Forrás: google.com

A kockás kabát fűződő márkanév Desigual. A modell hasonló, de egy hordható formában;) A kockás kabát fűződő márkanév Desigual. A modell hasonló, de egy hordható formában;)

És mi van a pop-art motívumok? Melyikünk mer plüss kabát, színes motívum arca képregény? Valószínűleg egyik sem. Nemcsak azért, mert az igen magas ára, ami a luxus kabát Prada lehet számítani, hanem azért is, mert a hatalmas extravagáns, melyek nem állnak készen a cseh utcán. Tervező divatház Prada kabát, azonban ez azt jelezte, egy új irány - kapcsolat pop-art kultúra divat. Merítsen ihletet - Légy trendek pop-art, színes ruhák, amelyek mérsékeltebb hangok és a versenyképes ár körül CZK 2500;)

Színes pop-art ruhát Desigual kollekcióban őszi / téli 2014-ben. Színes pop-art ruhát Desigual kollekcióban őszi / téli 2014-ben.

Extrvagantní Prada plüss kabát és az arc. Forrás: google.com Prada extravagáns plüss kabát és az arc. Forrás: google.com

Így a tanácsot - inspirálta divatvilág, akkor is, ha van egy korlátozott költségvetéssel. Világ megjelenés nem csak a pénzről szól, hanem a stílus, az inspiráció és a képesség, hogy összekapcsolják;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás