−15 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA15Vége 67 óra múlva 25 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Luxus Guess Kedvezménnyel

  15. 10. 2021      A divat világában

A prémium márka, amely 1981 óta ismert, világszerte sok nő és férfi kedvence lett. Guess a francia elegancia és vagány stílus kombinációja, amely minden modellben tükröződik.

Denim-kollekciók, ikonikus logókkal ellátott pólók, lélegzetelállító divatkiegészítők a kézitáskáktól az ékszerekig és más darabok, amelyek első látásra elnyerik a tetszésed. A Guess márka büszke a minőségre és a precizitásra, amelyet gondosan kiválasztott részletek és marketingreklámok támogatnak, amelyekből árad a pezsgés és a megfelelő mennyiségű szexualitás.

30% kedvezmény Guess

És mivel tudjuk, milyen nehéz ellenállni a divatikon újdonságainak, egy kis meglepetéssel jövünk 30% kedvezmény a Guess márkára!

Ez egyszerűen egyedülálló ajánlat. Kiváló minôségű és divatos Guess pulóver, amely kötelezô a gardróbodban. 
És a férfiak sem maradhatnak ki, pulóverek merész és finom logókkal, kiváló divat a mindennapokra, letisztult és mégis kicsit merész darabok. És a gyerekekrôl sem feledkezzünk meg, íme az ajánlatunk, Guess gyerekeknek.

Figyelem, figyelem! Mivel a karácsonyi ajándékvásárlás ideje feltartóztathatatlanul közeledik, ne feledkezzünk meg az ajándékokról sem, szebbnél szebb és kiváló ajándék ötletek találhatók nálunk, töbféle kiegészítô és persze az ellenállhatatlan ruházat, szóval siess hogy le ne maradj..  Guess.  

Szerezz be te is egy káprázatos Guess darabot, megéri hozzánk benézni. 

 

Guess

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?