AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Legyen szép a kiegészítők Desigual

  24. 10. 2014      A divat világában

A mi a divat ablak akkor ismét hozza néhány tippet, ruhák és kiegészítők Desigual , ahol szép és más;)

Desigual tartozékok Desigual tartozékok

Uralják akkor a szekrénybe, és többnyire egyszínű egyszerű dolog, de ki valódi akar megidézni egy menõ ruhát? Itt az első tipp. Azt is csatlakoznak csak Desigual kiegészítők. Ahhoz Szubkonfluens egyszerű, zöld ruhában, mi választottuk egy nagy zsák Desigual túlnyomóan kék szín kíséretében zöld és barna műbőr részleteket. Ez illeszkedik szépen a nagyobb Desigual pénztárca csattal, notebook és karkötő Desigual az azonos színű. Témák kiegészítők nem mindig ugyanaz, ez attól függ, mit orientovat- színes vagy igazítás motívumot.

Desigual ruhát, és Melissa Desigual ruhát, és Melissa

Az a tény, hogy a kék a hit ezen a nyáron, nem kell mondani. Hejma már tudta, hogy régen, amikor azt énekelte, hogy a kék jó. Azért választottuk ezeket a ragyogó kék ruhában Desigual gyönyörű geometrikus motívumokkal és aranyhímzés Desigual alsó sarkában található, amely tökéletesen illeszkedik az arany kiegészítők. Ehhez adtunk kék Melissa , hogy vágja ki a nyitott típusú talpig, bár ezek nélkül sarok, gyönyörűen elegáns és lehet kapni őket a nyugalmat, hogy ezeket a ruhákat, és nem kell szenvedni sarkú: D

Desigual ruhában Desigual ruhában

Egy másik tipp, hogy ruhát áll áramló szoknya Desigual áčkové finom minták, zöld és lila színben díszítve csipkével. Ez az egyszerű fekete mellény nélkül minták megőrzése érdekében az eleganciát a fekete színt. És némi kiegészítők. Desigual műanyag karkötő az azonos színű műanyag cipők Mel arany és arany kiegészítők más márkák. Az ideális ruhát szinte minden alkalommal. Ha ez volt a ruhát, hogy a munka és társaságkedvelő események tegyen, majd egy fekete táskát vagy farmerdzseki. És akkor megy :)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás