+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Legyen más - sportolni, utazás, ruha stílusát, és egy mosoly

  02. 05. 2016      A divat világában

Jelenleg megköveteli, hogy éljünk egészséges, sovány megjelenés, szerettük utazás és stílusosan öltözködni. Ezek a jelszavak és e kihívások ólálkodnak mindenféle blogok, online magazinok, hanem a sajtó és a társadalmi hálózatok. És így mindannyian próbálnak beilleszkedni valahogy.


Sem mi, sem kivételek, és a szociális hálózatok napi inspiráció és népszerűsítéséhez jelszavakat újra. Instagram és a Facebook gyakran oháníme jelszó #jsemdifferent vagy #budtedifferent ismert hashtagek, amely lehetővé teszi, többek között nyerni nagyon vonzó díjakat. És ez természetesen szorosan kapcsolódik a fenti jelszavakat, de ez nem éppen a céljuk. Célunk az, hogy megmondja, hogy futott ezeket a jelszavakat, ha akar, de másképp csinálják. Másképp, mint mások, hogy kreatív, stílus, hogy úgy érzi, jó és boldog. Mert ma már nem kell beleerőltetni a tömegben, hanem excel benne.

Sokan már megérezte, és próbál élni, de bárki, aki akkor még nem találkozott, ezért úgy döntöttünk, hogy még több. Az élet nem csak az alapvető szükségletek az élet, hanem valami más. Valaki szereti az egészséges táplálkozás, valaki szeret öltözködni szépen, és valaki egy szenvedélyes utazó, és mi ez az egész kombájn szépen? Tudomásul vesszük, hogy a mi csapatunk inkább az egészséges életmód, szép ruhákat, és sokan szeretnek új dolgokat tanulni és utazni. És mivel mi más , úgy döntöttünk, hogy egy kicsit más, sőt, mosolyogva.

Együttműködve az utazási iroda tudtunk csatlakozni mindenezek említett feltételek mellett, hogy segít elérni az álom és mi kitűzött célok #budtedifferent jelszavakat. Az utazási iroda, amely azt mondja, CK mosollyal , amely tökéletesen megfelel a közös cél, évente szervez tartózkodás és a sport túrákat Csehország, Európában és szerte a világon. Több kedvenc helyek hazánkban, egy népszerű üdülőhely külföldön, hanem vonzó egzotikus világ.

Forrás: cksusmevem.cz

A célcsoport mindenki, aki nem fél, hogy utazni, szeretem a testmozgás és az egészséges életmód. És azoknak, akik szeretnek öltözködni elegáns és eredeti darab, és nem fél kísérletezni egy kicsit a divat. Mert elismerem ,, eltérő lehet „nem könnyű, de mindenképpen szórakoztató és hasznos.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás