AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Légy elegáns és meleg. Sétáljon karácsonykor hűvös és nyugodt.

  19. 11. 2015      Outfit Tips

November hosszú és fél mindannyiunk kezdődik körülvevő atmoszféra karácsony. Mountain havazás számoltak be. Egyre több a pakolások meleg kabátok és figyeli az új csizmát. Röviden, itt a tél és mi lesz elég feladat -, hogy előkészítsék a tökéletes karácsonyi ismét tökéletes ajándék szeretteiknek. Mielőtt adni, de néhány tipp, hogy legközelebbi felkészülés karácsonyra (hamarosan a következő cikkben), van egy kis ajándékot.


Először is, mert van, hogy a megfelelő felszerelések egyedül így lehet menni vásárolni, hogy a nedves időjárás, az eső és a szél. És ő is elégedett, boldog és egy kicsit más. ;) A következő sorokban talál nagy tipp, hogy a téli időjárás. És akkor nem fog hiányozni neked semmit ki a vásárlások és elrendezve, tökéletes karácsonyi.

Ha szükség van, hogy felcsillan egyébként szürke, esős napok, Tango Pasion elegáns zakó a márka Desigual ragyogóvá a napon a legnagyobb. Elégedett és boldog akkor úgy érzi, nem csak azért, mert szép, vidám rózsaszín és narancssárga, valamint egy elegáns szürke, de azért is, mert a nagy padnoucímu vágás. Tehát akkor ott a karácsonyi bevásárlás a plázában karácsonyi piacokon fagyos utcán, hanem egy délutáni séta a parkban.

Ki más kell értenie, hogy azt szeretné, hogy egy kicsit más, mint a többi, eltérnek a tömegből. Éppen ezért a mi következő tipp karácsonykor gyönyörű szőrös kabát hasonlító poncsó, amelynek nevét viseli Mireia és vágj meg lehet Desigual, közvetlenül a kezében tervező Christiana Lacroix. A rövid kabát egy szép, puha, egysoros, díszített fehér kerekekkel hasonlító gombok. Egy ilyen dzseki akkor sok fordulat csodálója.
Scotch & Soda is készített neked egy szép bundát. A por kabát, amit csak nagyon meleg, hanem a vele úgy fogja érezni, mint a mennyben. Ebben a kabát, mert lehet járni az egész időt karácsony előtt minden ajándékot vásárolni, előkészíti a teljes karácsonyi amíg Ön egy mosollyal az ajkán, és egy boldog érzés a lélek számára.

Ha szükség van a teljes bizonyosság, hogy lefagy járás közben karácsonyi piacokon, világos tip ezután Desigual Alethea. Csak így volt ez az anyag szélálló, plusz bársony díszítő néz ki, nagyon ötletes. A piros szín egészíti fényerő és ragyogás be a napot, és puha szintetikus szőrme gallér köré megadja a bizalmat a hő.


Ne feledje, hogy nem divatos kiegészítők, hogy fogja meg meleg. Lehet egy nagyszerű kiegészítője például Desigual sapka Eley, ami által dekoráció dallam a jó hangulat minden hétköznap. És ne aggódj, kesztyű és ugyanazt a mintát kaphat rá.Az egyik ilyen darab egyszerűen kell. Csinálod ezt kedvéért szeretteivel. ;) Örülök minden novemberben, egy mosollyal az ajkán és a nyüzsgés minimum csapat kíván más. :)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás