+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Top outfitek nyári fesztiválokra

  28. 05. 2018      A divat világában

Nyár a nyári fesztiválok nélkül nem nyár. Vagy legalábbis a legtöbbünk nem képes elképzelni nélküle. Nyár még mindig nem hivatalosan itt, de még mindig elmondható, hogy a fesztiválszakasz megkezdődött. Különböző csapatunk már eddig is számos fesztiválon volt, és mióta divatbemutató vagyunk, úgy döntöttünk, hogy néhány inspiráló tippet írunk a fesztivál felszerelésére. Annak köszönhetően, hogy volt néhány fesztiválunk, sok ihletünk volt. Szóval vedd el.

pinterest

Akár egy zenei fesztiválra, akár egy Élelmiszerfesztiválra készülünk , a ruhák határozottan meghatározzák az időjárást. Egy ilyen bázis kétségtelenül egy hátizsák, amely szintén divatos darabnak számít ebben a szezonban. Egyszerűen egy esőkabátot vagy más melegebb rétegeket helyezhet a hátizsákba.

Amiről beszélünk, talán a nõk leginkább kényelmes ruhája egy ruha. És ezek a női Desigual ruhák a Boo Chic stílusban egy fényes fesztivál megjelenés. Szexi, kényelmes, és a jelenlegi divatirányzatok hatálya alá esnek. A ruhák megkülönböztető jellegűek, így egyszerű divatáru-kiegészítőkkel is el lehet jutni.

női ruha Desigual

Ha inkább egy sportosabb stílust szeretne, menjen a Calvin Klein márkájába , a fekete-arany tetejébe és a rövidnadrágba, amely kényelmes és szexi lesz, és minden nyári fesztiválon biztosan ragyog, minimálisan a víz szórakoztatásához. Ez az egyszerű öltözék, elegáns flip-flopokkal, csúszdával és elegáns hátizsákkal. Ne féljen, hogy ugyanazzal a márkájú sapkával díszítsen.

calvin klein

Ahogy az elején említettük, a fesztivál legfontosabb része, hátizsák. A hátizsák az idei divatszakasz tendenciája, amely elegáns és sportos ruhákhoz is illik. A hátizsákoddal aranyos, de praktikus is. Mindkét melegebb ruhát csomagolod az éjszakára és egy jó snacket. Ezenkívül válik a társodnak az alkalmi viselet, a kirándulások, az iskola és a munka számára.

Desigual hátizsák

Abszolút trend az idei cipők a platformon . A platform cipőkön biztosan szégyellni kell bármit. Függetlenül attól, hogy kicsi-e vagy magas vagy, minden karaktert jól látszanak. A platform platformjaival ez a táska szó szerint elszakadt az idei évben, szinte minden márkát kínál, legalábbis azoknak, akiket eshopunk, így tényleg ki kell választania. Kedvenceink ezek a nagy Converse Sneakers.

cipők a Converse platformon

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás