−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 11 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Last Minute fürdőruha Calvin Klein-t vásárol

  13. 08. 2019      A divat világában

Megy az utolsó pillanatban? Akkor egy fürdőruha vásárlása egy kicsit Last Minute lesz! Nem kell aggódnia, raktáron vannak, így időben csomagolhatja őket.

A Desigual , a Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger fürdőruhák különböző vágásokkal és színekkel rendelkeznek, de közös dolog van. Nagyszerű illeszkedés, ikonikus logók és ellenállhatatlan design, amit szeretni fog, és azokat, akik látják őket.

Kiválaszthatja a felső részeket rögzítés nélkül, csipkéken vagy csattal és az alsó részekkel egy klasszikus nadrágot vágva, itt és ott fűzővel vagy hatékony vágásokkal.

Vannak észrevehetően fantáziadús modellek is, mint például a háló vagy az egyrészes fürdőruhák , amelyek már több nyári szezonban is Top, így ha nem félsz tőlük és hajlandók feleségül venni a test egyes részeit, menj be őket! Szexiebbnek tűnik, mint amilyennek látszik.

Elfelejtette a kedves fele, hogy neki is valamit kell fürdenie, és nem fogod a régi rendetlen fürdőruhát csomagolni? Kap egy fürdőruhát Calvin Klein vagy Tommy Hilfiger , kényelmes kialakításban, nemcsak az úszáshoz és a napozáshoz, hanem a tengerparton is.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?