+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Láska k módě v podobě Differenta Design

  13. 02. 2019      Different TV CZ / SK

DIFFERENTA DESIGN

A és a szeretet. Álomunk valóra vált saját márkánk formájában. Kis megkülönböztető babánk . Mindez és még sok más a Differenta Desig n ❤️ divatmárka

Tíz év múlva nagyon sokat láttunk. Látottunk igazán gyönyörű darabokat, de még a kevésbé sikeres darabokat is. Tíz éve választottuk a legjobbat az Ön számára és a legszebb divatcikkeket, amelyeket a világ kínál. Ezért egy nap úgy döntöttünk, hogy a legjobbat hozzuk létre. Egy címke, amely a Különbséget képviseli. Darabok, amelyek tőlünk tőled jók.

A Differenta Design valóban egyedi kérdés, és úgy gondoljuk, hogy mindenki megtalálhatja. A márka nem fél a szellemtől és elsősorban az eredetiségtől. Mindig igyekszik lenyűgözni és meglepni valamit. Például az első pólóink tartalmazták a legjobb zümmögést, amit valójában csináltak. Például említést kell tennünk az "Apu bejelenti a zümmögést" üzenetről egy igazán szép meseből. Vagy "Ne Zagorka" - ez különösen vidám. És nem szabad elfelejteni a legendás Standa Řezáč "Majn tacit try šušn" üzenetet, amely valóban a legnépszerűbb veled.

Az idő múlásával azt gondoltuk, hogy elindulhatunk egy másik utazásra, és készíthetünk még néhány divatdarabot. Ezért jött létre egy vadonatúj Differenta Design kollekció, amely valóban egyedi. Különböző stílusok keverékét kínálja, amelyek minden korosztály számára kedvelik. Női ruhák, pulóverek és papucsok vannak. De a férfiak számára luxusdarabok is vannak, pulóverek formájában .

Mi több? Milánó és Simča elmondja neked a Különleges Televíziónkban. Örülünk, hogy velünk vagy.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETÖLTÉS

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?