+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Laptop kézitáskák - csúnya hordtáskák vége!

  12. 04. 2018      A divat világában

A notebook nem nélkülözhetetlen része sok munkanapnak. Azonban a hordozást nem könnyű és csúnya tok fekete dobozhoz hasonló textilanyagokból készült, nem nagyon örülünk ennek. Nem csak arra hívják fel a figyelmet, hogy hordozható számítógépe van, amely lendkerékhez hasonló, de kevés a stílus, a szépség és az ötlet.

Adja meg jegyzettömbje egy szép "shuffle" -et, és cserélje ki stílusos zacskókkal, amelyeket ritkán felismerhetnének a szokásos hölgyek kézitáskáiból! A Desigual táska vele együtt , és ez a játék színe, játékossága és eredetisége. Annak ellenére, hogy észrevehető a design, a környezet nem tudja, hogy hordoz egy laptop táska egy laptop, vagy csak egy figyelmen kívül hagyott kézitáska, hogy meg kell irigylezni.

desigual táska

A romantikus lelkek számára Anekke kézitáskáját készítik. Ideális mind a lányok, mind a nők számára, mind a tanulás, mind a munka során. Nemcsak egy laptop rekesz, hanem egy tabletta és még 5 belső zseb is megtalálható a kis dolgok egyszerű szervezéséhez.

Anekke táska

De ha kedveled a fekete klasszikusokat, akkor nem fogunk csalódást okozni neked. Az eleganciát és a praktikumot a Calvin Klein márkája kínálja . A fekete műbőr táskája annyit kap annyira, hogy hordozható számítógép nélkül akarja viselni.

Calvin Klein táska

Elegáns, praktikus és különösen kifinomult kialakítás a Tommy Hilfiger tökéletes táska. Alkalmas minden ruhához, mivel vonzza a környezet legnagyobb figyelmét, és ha nem kell hordoznia a jegyzettömböt, használhatja tabletta vagy tabletta esetén. Ez egyszerűen meg kell !

Tommy Hilfiger táska

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás