+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Lakáskiegészítők, hogy felvidít otthonában!

  12. 05. 2016      A divat világában

Szoktál úgy érzi, hogy otthon nem egészen erről van szó, nevezetesen, hogy már meghívott lakberendező, de nem a interirér hívják. Meghúzni még? Vagy ha a háztartási felszerelése magukat, de még mindig hiányzik valami? Íme néhány tipp, hogy beállítsa a fészket tökéletesen. A spanyol márka Desigual büszke élő részt, és meg kell mondanom, hogy a kiegészítők gyűjteménye gyűjtemény a szép és vychytanější. Akkor ellátják egész élet a folyosón, fürdőszoba, konyha, gyerekszoba és nappali a hálószoba. Ugyanilyen jól ismert márka Melli Mello felcsillan otthonában ugyanúgy. Ön kíváncsi? Így jön, és meggyőzni ....

Bejárat és előtér

Ön bizonyára jól tudják, hogy az az otthoni gondozás. Ha jön haza fáradt, nem akarsz egy szép üdvözlő és vigyázni fog kiegészítők márka Melli Mello, mely gyönyörű szőnyegeket.

fürdőszoba

Fontos része a háztartási kétségkívül fürdőszoba, amelyben töltünk sok időt, és ezért el kell látni, hogy jól érzik magukat benne. Ha van berendezve, egyszerű és univerzális színek, biztosan ne féljen kísérletezni egy kicsit. Segítségével Desigual márka, amely széles skáláját kínálja a színek és minták között törölköző, washcloths , kozmetikai táska vagy fürdőköpeny.

konyha

Minden jó háziasszony, hogy egy pontot, hogy hogyan kell a tökéletes hely a beállításokat már nem kell aggódnia, mert a Melli Mello márka széles választékát kínálja a számos abroszok, szalvéták és alátétek.

hálószoba

Minden nap kezdődik és végződik a hálószobában, ezért úgy gondoljuk, hogy a berendezés, amely megfelel a minőségi, színes harmónia és Önre várnak el kell hagyja az ügyet. Mit gondol ezek a darabok között párnák és ágynemű ? A szemem rajtuk hagyhat.

Tehát mit gondol? Tudni színlátás háztartásban? Úgyhogy inspirálja a cikket, és tedd magad boldoggá ...;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás