Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 63 óra múlva 53 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Lace - romantikus és szexi

  23. 07. 2013      A divat világában

A trend idén nyáron mellett neon ruhák kissé romantikus minta - csipke. Csipke betétek évben megtalálható szinte mindenhol. A csipke ruhák, mellények, szoknyák és kézitáska.

Akár úgy dönt, szexi csipke ruhát stílus Great Gatsby vagy laza csipke ruha vidéki stílusban baj. Az üzletek tele vannak színes csipke minták, de szexi fekete klasszikus időtlen, és soha nem lehet megunni. Fekete csipke koktélruha alkalmas az este, és egy működő ülésén. Egy party ruha hozzá a kreatív ékszerek és kiegészítők kuplung és szexi ruhában a világon. Ezzel szemben, a fehér csipke ruha jobban megfelel a mindennapi viselet és romantikus megjelenés aláhúzás diszkrét karkötő vagy fülbevaló.

Fekete csipke ruha stílusát Great Gatsby (Forrás: google.com) Fekete csipke ruha stílusát Great Gatsby (Forrás: google.com)

Romantikus fehér csipke ruha (Forrás: google.com) Romantikus fehér csipke ruha (Forrás: google.com)

Csipke divatos idén nem csak anyagi, hanem mint egy modell. Ön aggódik, hogy csipke ruha vagy ing kap kullancs vagy nehéz lesz fenntartani? Válasszon csipke nyomtatási! A csipke minta, akkor bővítheti szekrény, mint egy ruhát, vagy tetejét, hanem a nadrágot vagy kézitáskában.

Desigual ruha csipke minta Desigual ruha csipke minta

Csipke leggings Desigual Csipke leggings Desigual

Akár úgy dönt, a klasszikus csipke és csipke minta csak, természetesen akkor nem lehet baj. Tartsuk szem előtt, hogy a csipke maga jellegzetes mintázata és mellékelni kell csak egy egyszerű monokróm kiegészítők. Élvezze a nyári csipke :-)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás