+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

különböző Island

  02. 02. 2016      A divat világában

Miközben mi itt elsősorban mindannyian, a mi e-shop Different.cz Plzen nálunk lehet személyesen találkozni már két nagy utcai üzletek és a tél folyamán az egyik standokon OC Olympia Plzen. A különböző sziget sziget közepén a folyosó mondjuk szünetek hamarosan újra, így (talán egy kicsit szomorkásan) Emlékeztetni szeretnénk, hogy milyen szép darabokat lehet vásárolni Izlandon.

Különbözik a sziget már jönnek elég gyorsan. Vajon talán azért, mert a folyosón a bevásárlóközpont Olympia megjelent karácsony előtt, így elkezdtük a „zahraňovat” ajándékokkal novembere óta. Célunk az volt, főleg, hogy mutassa meg, hogy different.cz csak eladni ruhák, táskák és cipők. Azt akartuk, hogy az Ön helyet kell nézni egy kicsit tovább, hogy a márka, hogy csak a szeretet.

Beszélünk márka Santoro , katasztrófa , OPS! Objects és KeepCup . Ezek a jelek nem lehet figyelmen kívül hagyni most, hála a lenyűgöző színek, amelyek együtt játszanak nagy harmónia, hanem azért is, mert a kreativitás a motívumok és anyagok.

Santoro London - Ladybird

Az angol márka Santoro London mi már sok nabásnili és a történelem a márka is olvasható divatmárkák . Most inkább a közölt két abszolút kedvenc, babák, hogy az Ön nagy szíve megremegett. És nem csoda - ez varázslatos. Azt mindenképpen a kedvenc baba rózsaszín katicabogár és pályázati Mirabelle Augustine. Táskák, pénztárcák és kulcstartók készült kis öröm a fa alatt, talán mindannyian.

Santoro London - Augustine

Ugyanígy romantikus ajánlatot, de úgy, hogy valódi és a márka katasztrófa . Katasztrófa széles skáláját kínálja a pénztárca minden méretben és témák. Ezen felül, akkor lehet vásárolni egy tökéletesen gyakorlati vagy ötletes dokladovníky termosz hosszú útra.

katasztrófa Designs

OPS! Objects mi szerettük, mint te. Műanyag karkötő , nagyrészt hasonló láncokat, valamint egy jellegzetes medál, gyakran a szív alakú, kábult szinte mindenki, aki megkerülte Izlandon. Van egy választás a klasszikus fekete-fehér karkötő, mintás, hanem elegáns gyöngy. A karkötők, azonban megállunk ott, mert a karkötő is tökéletesen összehangolni és fedezze az iPhone, vagy akár órák.

karkötő OPS! Objects

Az egyik utolsó kis dolog, hogy van az ablakban különböző Izland találtam műanyag utazási bögrék KeepCup . Műanyag pohár KeepCup elkészítettük a különböző méretű és színű, így nem volt igazán lehet választani. Állandó ajánlat megtalálható, mint minden márka, amely elérhető a boltban.

bögre KeepCup

Nagy sikert aratott, 2015 (és úgy tűnik, hogy még ebben az évben) a kézitáskák Obagi . Nem tudtuk nem észrevenni ezt a tendenciát, és mi van hagyva Olaszországból, hogy Izland és természetesen a mi Pilsen ága. A készülékben tárolt, természetesen szintén a bolt . Szóval lehet választani több színben szervek, anyagok és formák belső fül zsákok.

Obagi kézitáska

Különböző Island, bár február közepén ismét bezárul, mint minden tavasszal és nyáron, de ne aggódj, tudja, hol talál meg minket. ;) Rooseveltka, és ami a legfontosabb: www.different.cz . ;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás