−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 22 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Különböző.cz a médiában - 2019. március

  29. 04. 2019      Azt írják rólunk

Itt van tavaszunk. Végül a felesleges rétegeket eldobhatja és élvezheti a kellemes hőmérsékletet. Élvezze magát az új tavaszi darabokkal. Szerezzen új védőszemüveget, pénztárcát vagy ruhát, és menjen új kalandokra. Mi és hogyan kell viselni tavasszal? Lássuk, mit ajánlanak kedvenc magazinjaink. Nagy inspirációt választottunk Önnek, így üljön le és élvezze.

A Burda Style magazin tavaszi ruhákat ajánl. Akár rendszeres, akár szabadidős időt választ. Ne felejtsük el, hogy jó időjárás esetén kirándulások és túrák várják Önt. Ezért a táskáinak, hátizsákjainak és táskáinak elengedhetetlen része egy szép és praktikus Disaster dokumentumfilm legyen , a pénztárcáját vagy a kulcsláncát is finomíthatja.

A "Time for the Stars " című folyóiratban szó szerint szakadt ki egy polka, színes tavaszi kabátokkal. Már van egy darabja a tavaszi szekrényben? Ezután győződjön meg róla, hogy hozzáad egy érdekes fejfedőt, például egy elegáns Scotch & Soda sapkát .

És mivel a tavasz elején egy fürdőruhás szezon is jön, és itt az ideje, hogy felkészítse a testét fürdőruhákra. A Run magazinban rengeteg érdekes inspirációt talál a gyönyörű sportdarabokra. Mint a gyönyörű női Desigual sportruházat. Az e-shopunkon egyéb funkciós és kivételes darabokat is választhat, többek között az Under Armour-tól .

Burda Style magazin

Burda Style magazin

Magazin ideje a csillagoknak

Magazin ideje a csillagoknak

Futtassa a magazint

Futtassa a magazint

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?