−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 17 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Különböző.cz a médiában - 2019. június

  24. 07. 2019      A divat világában

A trópusi hő nemcsak minket, hanem a szekrényeket is túlterhelte. A nyár teljes lendületben van, és kedvenc sorozatunkban, a "Rólunk írtunk" című műsorunkban újra megnézzük, mi a kedvenc magazinjaink. Ideális a trópusi hőhöz, hogy minél kevesebb réteget és ruhát viseljen. Léges és lélegző darabok, amelyekben nem fogunk izzadni.

Nem a trópusokon, de természetesen a nyár folyamán az elegáns és kényelmes cipők kétségtelenül tartalmazzák az espadrilky-t, mint a nők számára ajánlott magazint. A legjobb darabok közé tartozik az espadrilky bőrmárka Emu Australia . Az Emu nemcsak a valódi báránybőr és gyapjú híres völgye, hanem sok más, még nyári cipő is.

A Burda Stílusban 1 modell és 2 loos inspirációt talál. Ennek a felszerelésnek az alapvető építési színe fekete, fehér és por. Az alap egyszerű, időtlen tartozékokkal hangolva. Például, egy eredeti kézitáska a Disaster Designs márkából, fekete-fehér kivitelben, ami végül mindent meg fog felelni.

A Glanc magazinban forró hírek formájában találhat inspirációt, amit biztosan nem szabad kihagyni a nyári szekrényben, kedves hölgyeim. Szüksége van egy forró kézitáskára, Calvin Kleinre , amit szeretni fog minden felszerelésre és különböző alkalmakra.

Villám nők számára

Villám nők számára

Burda stílus

Burda stílus

Glanc

Glanc

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?