−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 40 óra múlva 31 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Különböző.cz a médiában - 2019. április

  22. 05. 2019      Azt írják rólunk

A tavasz teljes lendületben van, de az időjárás április. Bár már izgatott voltunk a fürdőruhás szezonban, egy ideig melegen kell tartani. Mit fog viselni nyáron? Mi határozottan nem alábecsülik és megvásárolják a nyári szekrényünket és a nyári vakációinkat? A mai cikkünkben a "Rólunk írása" című cikkben tanácsot adunk Önnek. Kiválasztjuk a legjobb tippeket kedvenc magazinjainkhoz .

Az idei tavaszi és nyári szezon jelentése: "Friss színeket, őrült mintákat, állati motívumokat, érdekes színkombinációkat kell viselni, és ne aggódj." Az idei World Fashion Weeks tele volt mólókkal, és nem lepődünk meg. A vidám divat móló Az igazság az, hogy a fekete, fehér és a divat szürke soha nem fog működni, de nem kell aggódnia, hogy egy kis színt hoz az élethez, és látni fogod magadnak, hogy csak ragyog.

Tavaszi táska kézitáska az AHA magazinnal készített számunkra ! Az idei divat trendjei a feltűnő színek, minták és díszítések, így a Desigual női kézitáska az egyik tipp a tavaszi zsák táskákhoz . A hiányzó vagy magazin ideje a csillagok, mint az ihletet a friss tavaszi inspiraci.V a Journal of Burda Style, lásd tip 1 modell és 2 looky. Tehát egy nagyszerű tipp egy hátizsák a Desigual-tól , amely alkalmas különböző tippek kitörésére, alkalmi viseletre, de utazásra vagy nyári fesztiválra is.

Ó nőknek

Ó nőknek

Ó nőknek

Idő a csillagok számára

Idő a csillagok számára

Burda stílus

Burda stílus

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?