Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 65 óra múlva 10 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Különböző a médiában - május

  25. 06. 2018      A divat világában

Március, a tűzhely mögött ott leszek áprilisban, menjünk a ligetbe. A nyár itt van, és mivel idén április végén kezdtünk, úgy tűnik, elég lesz belőle. Azt mondják, hogy májusban egy hónap a szerelem, hölgyek húzza rövid szoknyák, ruhák és rövidnadrág. Urak, rövidnadrágok és pólók. Zima határozottan elment, és örülünk a gyönyörű időjárásnak és a minimális ruháknak. Nem kell csomagolni, csak néhány réteget és sok fantáziát. Mit fogunk viselni ezen a nyáron? Vessünk egy pillantást arra, amit a nyomtatott médiumok ajánlanak.

Az Aha magazin világosan megmutatja, hogy a divatboltok soha nem fognak eltűnni, ezért áttekintést nyújtanak a sok motívummal foglalkozó darabról. Ha a csíkok nem tetszenek a karakterednek, de be akarsz jönni, akkor legalább a Happy Socks zokni formájában viselheted őket . A Burda Style a 2018 nyarán forró trendeket inspirál. Javasolja, hogy milyen biteket ne hagyjunk el, például a vakáción. A Tommy Hilfiger flip-flop biztosan tetszik neked.

A Joy Magazin fehér kötéssel inspirál. A fehér cipők is egy darabnak kell lennie, amely nem hiányozhat minden cipőben, és ha már van ilyen, akkor kapjon trendi cipőket egy platformon , különböző motívumokkal. A Katka magazin Slide papucsokat ajánl. És ez a helyes tanács. A csúszda papucsok idén nyári trendek. Kényelmesek, stílusosak és mind sportos, mind elegáns ruhákhoz illeszkednek. Mint Melissa papucsok .

AHA magazin

AHA magazin

Burda Style magazin

Burda Style magazin

Joy magazin

Joy magazin

Katka magazin

Katka magazin

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás