−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 29 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Különböző a médiában - 2018 november

  17. 12. 2018      Azt írják rólunk

Karácsony van itt! Keresi az ajándékokat az utolsó pillanatban? Aztán van még néhány típusunk az Ön számára. Igen, azt mondhatnánk, hogy valójában kimeríthetetlenek az ötletekhez. És ebben a cikkben, nézzük meg a kedvenc magazinjaink által ajánlott karácsonyi ajándékokat. Ott van egy áldás, szóval inspiráljon, kényelmesen üljön le, és megkapja a megfelelő karácsonyi hangulatot.

A Chvilka magazin ajánlja az ajándékokat nemcsak szeretteinek, hanem magának is. Közismert, hogy egyetlen nő sem volt féltékeny az ékszerek iránt, ezért örömet szerezhet egy érdekes nyaklánc létrehozásához a Desigual márkától. Magának az érdekes kupakot egy Scotch & Soda márkával lehet megvásárolni, amely a legmodernebb divatirányzatoknak felel meg.

Az MF Ona magazin ma azt ajánlja, hogy otthonos legyen. Szóval ne hagyj ki egy fürdőköpenyt vagy sweatpantsot, kedves női luxus Emu papucsot, valódi báránybőrből és hullámokból, amelyek szabályozzák a hőmérsékletet, így mezítláb és ideális esetben meztelenül járhatnak. A lábuk nem illeszkedik, és nem illeszkedik hozzájuk.

És karácsonykor természetesen a sporttevékenységek is összekapcsolódnak, így gyorsan el tudja végezni az összes ételt, így a Gyönyörű és Egészséges és a Run Magazinok elegáns, és mindenekelőtt kiváló minőségű alsónemű sportruházatot ajánlanak.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?