+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Konyhai kiegészítők Desigual az álom minden stílusban háziasszonyok

  27. 04. 2015      A divat világában

A tavasz érezhető mindenütt körülöttünk, mi több időt töltenek a szabadban, a nap sugarai az amerikai székhelyű, és minden hirtelen még színesebbé. Ki ne szeretne ez?! És éppen egy ilyen szép tavaszi és friss új kollekció Desigual Living , ami lakberendezési kiegészítők. Ma bemutatjuk a gyűjtemény konyhai kiegészítők Desigual, ami annyira csodálatos, hogy a nők a konyhában, hogy mi soha nem akarja elhagyni :)

Készletek történik minden 3 dolog. Kötény Desigual, konyhai sütő mitt és pad Desigual, és olyan szépen megfeleltetett minden egyben.

Az első Sète aranyos fehér, fekete pöttyös és színes virágok úgynevezett Desigual pöttyös. Állítsa be a kétoldalas a másik oldalról hirtelen megidézni egy tisztességes választás. Kötény egy univerzális méret és elkötelezett amellett, hogy a nyak és a derék. Kesztyű úgy tervezték, hogy kopott a jobb kezét, de a motívumok másrészt hordható a bal oldalon.

Desigual meghatározott pöttyös Desigual meghatározott pöttyös

Tovább színű változata is vidám virágmotívumokkal csíkokkal és trópusi virágok, fehér alapon. Kötény Desigual van mellkas több színes dekoratív gombokkal. Ez a készlet az úgynevezett Jungle, a konyhában teremt valódi dzsungel :)

Desigual meghatározott Jungle Desigual meghatározott Jungle

Szerelmeseinek jellemző motívumok Desigual ez a színes tervezési minták és geometrikus motívumok úgynevezett Hold.

Desigual Hold kötény Desigual Hold kötény

Sete a negyedik a sorrendben az új dolgok gyűjteménye kuchyňkých márka Desigual ez finom design Cadaques lágy rózsaszín rózsával motívum.

Desigual konyha mat Cadaques Desigual konyha mat Cadaques

Az utolsó Sete ez a konyha kötény, kesztyű és egy matt sárgabarack árnyalatú kontrasztos színű mintával typyckým mandalák.

Desigual meghatározott Mandala Desigual meghatározott Mandala

Tehát Nem emlékeztek-é a konyhában, és frissítse a tavaszi tervez az új kollekció Desigual egy gyönyörű hely, ahol született több millió íz! Legyen más a Different.cz !

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás