+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

KOLEKCE DESIGUAL SPORT

  15. 04. 2019      Different TV CZ / SK

SPORT DESIGUAL

A természet szépségei már lassan lépnek ki, és ez az egyetlen. Megkezdődik a sporttevékenységek ideális ideje és a Desigual sportruházat előadása. HIP HIP, VILÁG!

A legújabb Desigual Sport kollekcióból három olyan kollekciót készítettem, amelyek különböző minták és minták alapján felismerhetők. Megmutatjuk Önnek az egyes színkombinációkat is, mint például a kék és a lila. Sötétkék, narancs és gyönyörű világoskék .

A színek egy dolog, de a minták. A minták teszik ezeket a darabokat igazán egyedié. A jelenlegi kollekcióban trópusi és virágminták találhatók, amelyek valóban különböznek egymástól.

A Desigual Sport kollekció a legjobb teljesítményt és a legnagyobb kényelmet nyújtja Önnek. Nagyobb sportteljesítményre és szabadidős tevékenységekre egyaránt alkalmas. Választhat darabot mind funkcionális anyagból, mind pamutból.

És milyen bölcsességgel döntünk úgy, hogy ma következtetünk? Sport egészséget és sportot! Ne hagyja ki a természet szépségét. Dobd el magad. Megtisztítja a fejét, és hátrahagyja a gondjait.

DESIGUAL

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?