−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 49 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

klumpa

  12. 07. 2019      A divat világában

A tavasz és a nyár a tökéletes alkalom az elakadáshoz. Szeretjük a papucsot, mert könnyen elhelyezhető, és még könnyebb elhelyezni. Megálltál néhány "eltömődés" felett, mint ez, néhányan talán nem tudják, mit jelentenek ezzel. mert divatboltunk vagyunk, ezért meg akartuk állítani.

Crocs eltömődik

A legtöbb papucs minden cipő csúszik. Logikusan. Mi más néven papucsnak nevezzük őket. Nos, milyen elakad az idén. Természetesen csúsztassa papucsokat , anélkül, hogy ezeket a nyáron nem léteznének. Mert nem csak "be vannak", hanem főként kényelmesek és alkalmasak mindenre.

Ezután a papucsok közé helyezhetők a papucsok is, és a Crocs papucsok speciális és ultra-könnyű Croslite anyagból készültek , ortopédiai alakú belső talpbetét, amely szintén masszázspontokkal rendelkezik. A tipikus köpenyek klasszikus lyukasztott Crocsky-ként tekinthetők, amelyek néhány évvel ezelőtt keringtek a világon és még mindig szeretik és gyűlölik az egész társadalmat.

Emellett ne lépjen a Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger papucs / papucs közé. Választhat a különböző színek és minták közül. Még az értékes felével is hangolhat.

Calvin Klein

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?