−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 24 óra múlva 25 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

KILENC MÓDJA A TÉLI SAPKÁK VISELÉSÉNEK

  10. 12. 2019      Different TV CZ / SK

Mint a videó címe is sugallja, ma a téli sapkák viselésének kilenc módját nézzük meg. A tél lassan megjelenik, és nincs más választásunk, mint felkészülni rá. Gyerünk!

A mai videót a marketinges srácok vették szárnyai alá, akiket a márka videójábólUNDER ARMOUR(2018) ismerhettek. Ennek köszönhetően a srácok úgy döntöttek, hogy valami mást is felvesznek a gyűjteményükbe. De ezúttal valami mást akartak csinálni. Egy videó, amely ismét egy kicsit más lesz. Mit gondolsz, sikerült?

De most térjünk rá a videóra. A srácok nagyon meglepődtek azon, hogy a világon mennyi különböző kalapviselési stílus létezik. Rengeteg kutatásból választották ki a Top 9 STÍLUS-t.
Ez nem egy nagy szám, de a 100 túlzás volt. Úgy értem, talán nem egészen száz, de sokan voltak

Mit fogunk mondani. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson. Különösen a forgatás előtt, amikor a srácok hurrikánként megrohamozták a raktárat, és elkezdték keresni az "álom" kalapjaikat. Olyan jó volt nézni, ahogy lelkesen vizsgálgatják a kalapokat, és próbálják kitalálni, hogy melyik a legjobb. Végül mégis a mi lányainkat kellett megkérniük, hogy segítsenek nekik. Kiválasztották az uniszex Calvin Klein téli sapkákat és kész. Lehet, hogy nem mind uniszex, de shhh.

Mi a teendő a végén? Légy igazi eredeti. Ne félj kísérletezni és próbálkozni. Mindegyikőtöknek megvan a saját stílusa és mindegyikünk igazán Különböző lehet. Erről szól az egész.

Érvezze a mai videót. Reméljük, hogy a srácok mosolyt varázsoltak az arcodra és szórakoztattak.

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?